Citymarket-historiaa! – Kaksi sittaria samoille kauppiaille

Kauppiaat Marko ja Minna Strand ovat ensimmäiset K-ruokakauppiaat, jotka ovat yrittäjinä kahdessa K-Citymarketissa.

Tampereen K-Citymarket Lielahden kauppiaspariskunta Marko ja Minna Strand aloittavat 1. huhtikuuta myös K-Citymarket Ylöjärven kauppiaina. Ensimmäistä kertaa K-Citymarket-ketjussa samalla yrittäjällä on kaksi K-Citymarketia.

– On ilo päästä kauppiaaksi Ylöjärven K-Citymarketiin. Lielahdessa asiakkaamme arvostavat erityisesti tuoretuotevalikoimaa ja monipuolista kotikeittiön ateriatarjontaa. Tuomme samat vahvuudet mukanamme myös Ylöjärvelle. Valmistamme keittiössämme yli 100 000 ruoka-annosta vuodessa. Perinteinen kotiruoka on arvossaan, asiakkaamme rakastavat muun muassa silakka- ja kaalilaatikkoa sekä kalaruokia. Viikonloppuisin asiakkaat herkuttelevat kotikeittiön pizzoilla. Uusina kotikeittiötuotteina tarjolla on myös vegetuotteita. Lisäämme myös paikallisten ja gluteenittomien tuotteiden määrää, lupaa Marko Strand.

Strandit ovat toimineet Lielahden K-Citymarketin kauppiaina vuodesta 2010. Aiemmin he ovat toimineet kauppiaina K-Citymarket Keravalla, K-Supermarket Turengissa sekä Hämeenlinnan K-Market Manussa, jossa Marko aloitti kauppiasuransa vuonna 1997. Minna Strand on toisen polven kauppias. Strandien perheeseen kuuluvat tyttäret Nina, 20, ja Nea, 18.

Viimeisen vuoden aikana K-kauppiaat ovat voineet saada vastuulleen nykyisen kaupan lisäksi toisen tai useamman kaupan.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut