Citymarket-historiaa! – Kaksi sittaria samoille kauppiaille

Marko ja Minna Strand

Petteri Mäkinen

Kauppiaat Marko ja Minna Strand ovat ensimmäiset K-ruokakauppiaat, jotka ovat yrittäjinä kahdessa K-Citymarketissa.

Tampereen K-Citymarket Lielahden kauppiaspariskunta Marko ja Minna Strand aloittavat 1. huhtikuuta myös K-Citymarket Ylöjärven kauppiaina. Ensimmäistä kertaa K-Citymarket-ketjussa samalla yrittäjällä on kaksi K-Citymarketia.

– On ilo päästä kauppiaaksi Ylöjärven K-Citymarketiin. Lielahdessa asiakkaamme arvostavat erityisesti tuoretuotevalikoimaa ja monipuolista kotikeittiön ateriatarjontaa. Tuomme samat vahvuudet mukanamme myös Ylöjärvelle. Valmistamme keittiössämme yli 100 000 ruoka-annosta vuodessa. Perinteinen kotiruoka on arvossaan, asiakkaamme rakastavat muun muassa silakka- ja kaalilaatikkoa sekä kalaruokia. Viikonloppuisin asiakkaat herkuttelevat kotikeittiön pizzoilla. Uusina kotikeittiötuotteina tarjolla on myös vegetuotteita. Lisäämme myös paikallisten ja gluteenittomien tuotteiden määrää, lupaa Marko Strand.

Strandit ovat toimineet Lielahden K-Citymarketin kauppiaina vuodesta 2010. Aiemmin he ovat toimineet kauppiaina K-Citymarket Keravalla, K-Supermarket Turengissa sekä Hämeenlinnan K-Market Manussa, jossa Marko aloitti kauppiasuransa vuonna 1997. Minna Strand on toisen polven kauppias. Strandien perheeseen kuuluvat tyttäret Nina, 20, ja Nea, 18.

Viimeisen vuoden aikana K-kauppiaat ovat voineet saada vastuulleen nykyisen kaupan lisäksi toisen tai useamman kaupan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Napoli vei ykköspaikan – Tässä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestyksen 50 parasta
 2. Venäläislehti antaa tylyn arvion tamperelaisesta KHL-kiekkoilijasta – Aituri Lotta Haralan avomiestä kuvataan "historian huonoimpiin lukeutuvaksi ulkomaalaishankinnaksi"
 3. Pirkkalan Partolaan avautui uusi McDonald`s – Yrittäjänä pikaruokaketjun toisen polven konkari
 4. Pirkkalan suuntaan kulkeva ratikka saa eniten kannatusta – seuturatikkakyselyssä vastaajat vetivät kotiinpäin
 5. Polkujuoksu on Tampereellakin jo niin suosittua, että ihmiset haluavat kilpailureiteille vaikka yksin – "Poluilla ja luonnossa voi rauhoittua"
 6. Autoilija ja hirvi törmäsivät Tampereen Leinolassa
 7. "Meidän toimitusjohtajalla on varmaan joku kristallipallo kotona" – tamperelaisravintola varautui koronakesään jo ennen kuin siitä tiedettiin
 8. Pirkanmaalaisessa koripalloilussa tapahtui varsinainen siirtosensaatio: Pyrinnön kapteeni vaihtaa maisemaa Nokialle
 9. VR rekrytoi Tampereen Ratikkaan 65 ensimmäistä kuljettajaa – Tiedotustilaisuus lähetetään tiistaina kello 16
 10. Entinen Tappara-patukka Tuukka Mäntylä ryhtyi legendaarisen kalakioskin veturiksi – "Jos en olisi voinut tai osannut taklata, hyötyni joukkueelle olisi ollut aika nimellinen"
 11. Mihin annan luvan, kun hyväksyn evästeiden käytön tällä sivustolla – ja miksi evästeistä täytyy kysyä
 12. Poliisin epäily: Kahden teinin Snapchat-riita johti 200 nuoren joukkorähinään – "Olivat vetäneet toisiaan tukasta"
 13. Tampere-talossa fiilistellään tänä kesänä keikkatunnelmaa kuvien välityksellä – Sorsapuistossa muumihahmot tervehtivät kävijöitä
 14. Pitkän linjan Tappara-toimitusjohtaja sai kansainvälisen tunnustuspalkinnon – Mikko Leinoselle ensimmäinen eurooppalaisen seurajääkiekon johtajuuspalkinto
 15. Pääkirjoitus: Rajoitusten purku on helpotus

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.