Tampereella tapahtuu tänään! – Keskustorilla voi pelata futisbiljardia, miekkailla, osallistua kilpailuihin...

LIIKUNTA Tampereella järjestetään tänään yli sata liikuntatapahtumaa.

Suomessa vietetään tänään Unelmien liikuntapäivää. Viime vuonnakin järjestetty päivä houkuttaa jälleen myös tamperelaisia kokeilemaan erilaisia urheilulajeja liikunnan ilon kautta. Kaikkien yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä voi löytää itselleen uusia harrastuksia, ystäviä ja yhteisöjä. Tapahtumia järjestävät muun muassa yritykset, urheiluseurat, työporukat ja yksittäiset ihmiset.

Keskustorilla on tänään kello 14–17 luvassa maksuttomia lajikokeiluja. Torin ohi kävellessä voi kokeilla vaikkapa futistutkaa, miekkailua tai futisbiljardia! Torilla on mahdollista osallistua myös pompottelu- ja syöttökilpailuihin, käydä Kuntorekassa kartoittamassa oma kunto eri testeillä ja opetella pesiksen tarkkuusnäpyjä. Paljon muutakin on luvassa.

Tampereella on tarjolla myös esimerkiksi kuntosalien avoimia ovia, maksuttomia treenejä, keskustan kevätkävelyä, pihapelejä, aamusoutua ja Mansen aarrejahti -kaupunkiseikkailu. Kaupungin liikuntapalvelut ovat myös mukana juhlapäivässä: kaikkiin uimahalleihin pääsee juhlapäivänä sisään yhdellä eurolla.

Kaikki Tampereen tapahtumat voi katsoa täältä

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n kansainvälistä Move for Health -päivää. Päivä järjestetään osana Liikkumisen unelmavuotta, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut