Mitä kaikkea voitkaan valmistaa koululaisen ruokakassista? – Se selviää tiistaina Ylöjärven kaupungin suorassa Instagram-ruuanlaittolähetyksessä

Ylöjärven kaupunki on jakanut tuhansia ruokakasseja etäkoulua käyville oppilaille. Kassin sisältö on saanut, mutta osa kaipasi myös vinkkejä ruokakassin sisällön hyödyntämiseen.

Nyt on sitten luvassa kokkausapua. Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut järjestää tiistaina 28.4. kello 17 alkavan livelähetyksen Instagram-tilillään (@nuortenylojarvi). Noin tunnin mittaisessa lähetyksessä annetaan reseptivinkkejä, joissa pääosassa on ruokakassissa jaettuja aineksia.

Aamupalavaihtoehdoksi kokataan banaanikauralettuja. Lounaaksi on luvassa kikhernekasvispihvejä riisillä, tzazikilla ja hummuksella. Jälkiruuaksi maistetaan marenkeja.

Välipalaksi valmistuu porkkanaomenakeitto. Ylöjärven nuorisotyöntekijät valitsivat ruokakassista resepteihin niitä raaka-aineksia, joiden hyödyntäminen on tuottanut eniten päänvaivaa.

Kokonaisuutta voit seurata Nuorten Ylöjärvi -Instagram-tililtä:

https://www.instagram.com/nuortenylojarvi/

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut