Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelainen jalkapalloselostaja Ville Kuusinen selosti marraskuussa Suomen historiallisen EM-paikan ratkaisseen matsin – Sitten tuli korona ja siirsi kisat ja vei suuren osan töistä

Tamperelaisen jalkapalloselostajan Ville Kuusisen ura eli huippuhetkiään viime marraskuussa, kun mies selosti historiallisen Suomen ja Liechtensteinin välisen EM-karsintaottelun kaikelle kansalle. Suomi voitti ottelun ja varmisti näin paikkansa lajin EM-kilpailuihin kesäksi 2020.

Kunnes tuli korona ja pisti kaiken uusiksi. EM-unelmaa saadaan odottaa kesään 2021, ja Kuusisenkin kalenteri meni melko lailla uusiksi. Akuutin työttömyyden tilassa mies ehti hakea avoimesti töitäkin sosiaalisessa mediassa.

Nyt tilanne on kevään edetessä hieman helpottanut.

– Livefutista ja töitä on toki ikävä. Onneksi Viasatille saanut retropelejä tehdä, josta iso kiitos heille. Siinä on vanhoja tähtiä ja huikeita matseja nähnyt, mikä on ollut nastaa, Kuusinen kertoo Tamperelaiselle Messenger-viestillä.

Muitakin töitä on kevään mittaan lajiin liittyen tehty.

Auvisen Rikun kanssa löydettiin keinot tehdä Valioliiga-viikko -podcastiämme. Se on mahtava, kerran viikossa tapahtuva hetki jossa saa höpistä futiksesta. Valioliigasta kuitenkin puhuttavaa piisaa ja kuuntelijat ovat myös aktiivisesti esittäneet toiveitaan.

Jalkapallokauden osalta Kuusisella riittää usko ja ennen kaikkea kärsivällisyys.

– Odotellaan päivä kerrallaan. Sitten kun on turvallista, jatkuu futis myös.