Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt voit antaa kaupungille palautetta Kalevan alueen pysäköinnistä

Kalevan alueen pysäköinnistä voi nyt antaa palautetta Tampereen kaupungille. Se onnistuu vastaamalla karttakyselyyn, joka on avoinna 27.4. – 11.5.2020. Kysely löytyy sivulta www.tampere.fi/pysakointi.

Kyselyssä voi kertoa näkemyksensä esimerkiksi pysäköintitapeistaan, pysäköintipaikkojen riittävyydestä ja asukas- ja yrityslupapysäköinnin toimivuudesta. Kartalle voi merkitä paikat, joihin pysäköi autonsa useimmin.

Kalevan alueen pysäköintijärjestelyt ovat muuttuneet viime vuosina muun muassa raitiotien rakentamisen myötä Sammonkadulla ja Teiskontiellä. Kalevan alueella on myös otettu käyttöön asukas- ja yrityspysäköintilupajärjestelmä.

Kyselyllä halutaan saada tietoa pysäköintimuutosten vaikutuksesta ja palautetta Kalevan alueen pysäköinnin nykytilasta ja kehittämistarpeista

Pysäköintiselvityksen tulosten perusteella arvioidaan nykyisten pysäköintijärjestelyjen kehittämistarpeita kuten pysäköintipaikkojen määrää, käyttötarkoitusta, aikarajoituksia ja kunnossapitoa.

Kalevan pysäköintiselvitys valmistuu keväällä 2020. Selvityksen perusteella suunnitellaan tarvittavat kehittämistoimenpiteet.