Nyt voit antaa kaupungille palautetta Kalevan alueen pysäköinnistä

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kalevan alueen pysäköinnistä voi nyt antaa palautetta Tampereen kaupungille. Se onnistuu vastaamalla karttakyselyyn, joka on avoinna 27.4. – 11.5.2020. Kysely löytyy sivulta www.tampere.fi/pysakointi.

Kyselyssä voi kertoa näkemyksensä esimerkiksi pysäköintitapeistaan, pysäköintipaikkojen riittävyydestä ja asukas- ja yrityslupapysäköinnin toimivuudesta. Kartalle voi merkitä paikat, joihin pysäköi autonsa useimmin.

Kalevan alueen pysäköintijärjestelyt ovat muuttuneet viime vuosina muun muassa raitiotien rakentamisen myötä Sammonkadulla ja Teiskontiellä. Kalevan alueella on myös otettu käyttöön asukas- ja yrityspysäköintilupajärjestelmä.

Kyselyllä halutaan saada tietoa pysäköintimuutosten vaikutuksesta ja palautetta Kalevan alueen pysäköinnin nykytilasta ja kehittämistarpeista

Pysäköintiselvityksen tulosten perusteella arvioidaan nykyisten pysäköintijärjestelyjen kehittämistarpeita kuten pysäköintipaikkojen määrää, käyttötarkoitusta, aikarajoituksia ja kunnossapitoa.

Kalevan pysäköintiselvitys valmistuu keväällä 2020. Selvityksen perusteella suunnitellaan tarvittavat kehittämistoimenpiteet.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut