Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voiko teekkarin kastaa Tammerkoskeen myös syksyllä? – Näin viettävät Tampereen opiskelijat vappua koronan aikaan

Tampereen yliopiston opiskelijoiden (TREY) Wappu on päätetty siirtää syksylle, ja perinteiset Wapputapahtumat järjestetään suurimmilta osin silloin. Syksyn Wappu pyritään järjestämään mahdollisimman samanlaisena kuin kevään Wappu on ollut, ja esimerkiksi tamperelaiset teekkarit menevät tänä vuonna ensimmäistä kertaa Teekkarikasteeseen syksyllä.

Syksyn Wapun lisäksi TREY järjestää Etäwapun 15.4.–1.5. Etäwapun aikana opiskelijat voivat osallistua erilaisiin somehaasteisiin, joita jaetaan TREYn Wapun omilla sometileillä (@suomensuurinwappu).

Teekkarit järjestävät lakituksesta striimin, jota opiskelijat voivat seurata kotoaan. Sen lisäksi Tampereella kuullaan Rakkauden Wappuradion järjestämää Wappuradiota 15.4.-30.4. taajuudella 101,6 tai netissä osoitteessa www.wappuradio.fi.

Tarkempia tietoja TREYn Wapusta voi käydä lukemassa osoitteesta www.suomensuurinwappu.fi tai Wapun sometileiltä Facebookista ja Instagramista (@suomensuurinwappu, https://www.facebook.com/suomensuurinwappu/).