Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona-ajan luovuus kukkii kovia kokeneella tapahtuma-alalla – Sisälle Pirkkahalliin drive-in-elokuvateatteri

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-halli on tarkoitus muuttaa drive-in-teatteriksi kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sen sallii.

Suunnitelmissa on järjestää Drive-in-leffaviikko 2020, jonka aikana esitetään useampia näytöksiä lapsille ja perheille sekä nuorisolle ja aikuisille suunnatuista elokuvista.

Drive-in-teatteri toteutetaan sisätiloihin A-halliin eli yleisö istuu näytösten ajan omissa autoissaan. Edellytyksenä leffaviikon toteutumiseen on, että Suomessa saa kesäkuussa jo kokoontua yli kymmenen hengen voimin. Tarvittaessa leffaviikko toteutetaan myöhemmin.

– Kymmenen hengen kokoontumisrajoitusten vuoksi emme ole voineet vielä toteuttaa ajatusta drive-in-teatterista. Olemme kuitenkin valmistautuneet siihen, että mikäli yli kymmenen hengen kokoontumiset ja sitä kautta pienet yleisötapahtumat ovat sallittuja jo kesäkuussa, toteutamme tämän Drive-in-leffaviikon heti 1.6. alkaen. Yhdessä näytöksessä voi olla kerrallaan noin 70–80 henkilöautoa riittävillä väleillä ja ihmiset istuvat omissa autoissaan koko näytöksen ajan. Leffaherkut myydään halukkaille suoraan autoihin. Lippukaupan avaamme heti, kun viranomaisten päätökset sen mahdollistavat. Jossain vaiheessa tämän leffaviikon tulemme joka tapauksessa toteuttamaan, mutta toivomme kovasti, että saisimme jo kesäkuussa tarjota pienille porukoille kerrallaan tällaisen erilaisen leffakokemuksen, kertoo tapahtumajohtaja Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsistä.

Drive-in-leffaviikko 2020 starttaa maanantaina 1.6. kutsuvierasnäytöksillä. Lippuja tullaan myymään tiistaista sunnuntaihin 2.–7.6. esitettäviin elokuvanäytöksiin. Leffaviikon lastenelokuvina tullaan esittämään Shrek-elokuvan tekijöiden uutuusanimaatio Koiranpäivät (K-7) ja brittihovin lellikkikoira Rexin seikkailuista kertova Corgi – Kuningattaren koiranpentu (K-7). Nuorisolle ja aikuisille suunnattuina elokuvina nähdään Tuukka Temosen uutuuselokuva Aika jonka sain (K-12) sekä The Independence Day, The Day After Tomorrow ja 2012 -elokuvien ohjaajan Roland Emmerichin uusi tositapahtumiin perustuva elokuva Midway (K-12).

Lapsille ja perheille suunnatut elokuvat esitetään tiistaista perjantaihin klo 17 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 15. Nuorisolle ja aikuisille suunnatut elokuvat esitetään tiistaista perjantaihin klo 21 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 19. Elokuvaliput kaikkiin näytöksiin maksavat 25 euroa / auto.

Lippujen verkkokauppa avataan samassa osoitteessa heti, kun tapahtuman toteuttamisajankohta lopullisesti varmistuu. Drive-in-leffaviikon 2020 toteuttaa Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events.