Talouselämä: Pääministeri Sanna Marinin avopuolison työpaikassa yritettiin hyötyä avopuolison asemasta – Toimitusjohtaja kertoo aloittavansa asiasta selvityksen

Sanna Marinin puolison Markus Räikkösen siviilisäätyä on yritetty hyödyntää avustusten saamisessa, kertoo Talouselämä-lehti verkkosivuillaan. Räikkönen on tässä huhtikuussa 2019 otetussa arkistokuvassa taustalla. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Talouselämä-lehti kertoo verkkosivuillaan, että pääministeri Sanna Marinin (sd) avopuolison Markus Räikkösen työpaikassa, tamperelaisessa MarkkinointiAkatemiassa on yritetty hankkia uusi asiakas kertomalla MarkkinointiAkatemian voivan auttaa omia asiakkaitaan saamaan koronatukia. Samassa yhteydessä on korostettu Räikkösen olevan pääministeri Sanna Marinin avopuoliso.

Talouselämä-lehti kertoo tietojensa perustuvan sähköposteihin, joita on lehdelle toimitettu.

Räikkönen työskentelee Tampereella digitaalisen asiakashankinnan palveluita tarjoavan MarkkinointiAkatemian viestintäjohtajana.

Räikkönen kertoo Talouselämälle, että asia tulee hänelle yllätyksenä.

– Minulla tai työnantajallani ei ole tietoa tällaisesta kommentoinnista. Työnantajani on ilmoittanut, että yhtiö selvittää asiaa. Työnantajani myös ilmoittaa, että yhtiö ei ole missään ohjeistanut työntekijöitään tällaiseen toimintaan, Räikkönen kommentoi lehden mukaan.

Toimitusjohtaja Mikko Pulkkila kertoo Talouselämälle, että asiasta aloitetaan selvitys.

– Tässä on kyse yksittäisen ihmisen toiminnasta. Tämä ei ole mitenkään yhtiön mukaista tai hyväksyttävää toimintaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut