Päätös tuli: Suomen suurin rockfestivaali ja uuden tapahtumapaikan korkkaus Tampereella on peruttu – Näin toimit, jos sinulla on lippu

Rockfest 2020 -festivaalia Tampereen Särkänniemen tapahtumarannassa ei järjestetä tänä vuonna, joten muun muassa Iron Maidenia ei Tampereella nähdä, eikä uutta tapahtumapaikkaa korkata.

– Ymmärrämme tilanteesta koituvan pettymyksen ja olemme itsekin murtuneita, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista vuonna 2020. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimin terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä, Nelonen Media Liven toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi tiedotteessa.

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun loppuun saakka. Rockfest noudattaa hallituksen linjausta ja tästä syystä Rockfestiä ei järjestetä 5.-7.6.2020.

Suomen suurimman rockfestivaalin, yli 60 000 kävijää keräävän Rockfestin lipunmyynti oli ennätysvauhdissa.

Rockfest 2020 –festivaalin pääesiintyjinä olisivat toimineet brittiläinen heavylegenda Iron Maiden, ruotsalainen power metal -yhtye Sabaton ja juuri uuden albumin julkaissut, harvoin maassamme keikkaileva kotimainen Nightwish.

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Rockfestin oli tarkoitus avata Tampereen uusi suurtapahtuma-alue, Näsijärven maisemissa sijaitseva Särkänniemen tapahtumaranta.

Vuoden 2021 Rockfest juhlitaan kolmipäiväisenä tapahtumana Tampereella Särkänniemen tapahtumarannassa 11.-13.6.2021. Ensi vuoden ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

Jos lipun ostanut asiakas haluaa käyttää lippunsa ensi vuoden Rockfestiin, hänen ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Rockfestiin 2021.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa jo ostetun lipun, lippurahat palautetaan sen lippukaupan toimesta, josta hän on lipun ostanut. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut