Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko sinulla hyvä idea tai arkinen oivallus? – Näin voit voittaa Tampereen kaupungilta Särkänniemi-rannekkeen

Miltä älykaupunki näyttää lasten silmin nyt tai tulevaisuudessa? Oletko järjestänyt etänä liikuntahetken tai kirjakerhon isovanhemmille tai kavereille?

Tampereen kaupunki kaipaa nyt ideoita Älykäs Tampere-kuvakampanjaan. Parhaat niistä palkitaan Särkänniemi-rannekkeella. Kilpailuun voi osallistua 24. kesäkuuta saakka.

Älykäs Tampere-kuvakampanjan säännöt ovat tässä:

1. Ota kuvia älykkäästä Tampereesta tai arjen oivalluksista. Voit esimerkiksi piirtää tai askarella älykaupungin, totetutustapa ja tyyli on vapaa.

2. Jaa kuvat julkisesti Instagramissa aihetunnuksilla #smarttampere ja #munälykaupunki

Huom. Julkaisussa pitää käyttää molempia aihetunnisteita ja Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta kuva löytyy aihetunnisteilla ja voit voittaa palkinnon.

3. Kuvan julkaisijalla pitää olla kuvan julkaisuun kaikki käyttöoikeudet ja kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia. Kuvalla ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia ja kuvan julkaisijalla tulee olla suostumus julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä. Kuvan pitää olla kampanjan aiheeseen liittyvä.

4. Osallistumalla kampanjaan annat suostumuksesi kuvan julkaisuun Smart Tampereen ja Tampereen kaupungin viestintä- ja markkinointikanavissa. Julkaistujen kuvien yhteydessä mainitaan kuvaajan nimimerkki ja kuvaajan kirjoittama kuvaus tai osa siitä.

5. Kuvakampanjan osallistumisaikaa on pidennetty alkuperäisestä ja siihen voi osallistua usealla kuvalla 24.6.2020 asti.

6. Voittajakuvat valitsee Smart Tampereen työntekijöistä koostuva raati kuvakampanjan päättymisen jälkeen. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajakuvien yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi.

Kaupunki suosittelee tutustumaan kuvakampanjan sääntöihin sekä tietosuojaselosteeseen ennen kilpailuun osallistumista.