K-kauppiasliitto palkitsi tamperelaisia: Diplomikauppiaiksi nimettiin kaksi kauppiasta

K-kauppiasliiton hallitus on myöntänyt diplomikauppiaiden arvonimiä K-kauppiaille eri puolille Suomea. Diplomikauppiaiksi nimettiin myös kaksi K-kauppiasta Tampereelta: K-Market Peltolammin kauppias Satu Manner-Kallio sekä K-Market Kissanmaan ja K-Market Ilmarinkadun kauppias Jonna Railamo.

Satu Manner-Kallio aloitti K-kauppiasuransa Nokialla vuonna 2013, ja K-Market Peltolammin kauppiaana hän on toiminut vuodesta 2016. Jonna Railamo on toiminut K-kauppiaana Tampereella vuodesta 2015.

– Diplomikauppiaan arvonimi on seurausta innostani opiskelua ja jatkuvaa uuden oppimista kohtaan. Se, että olen lähtenyt töiden ohessa opiskelemaan, on auttanut työssä paljon. Haluan kannustaa myös muita etsimään aikaa itsensä kehittämiselle, Satu Manner-Kallio sanoo.

– Opiskelu ja sen myötä aktiivinen itsensä sekä kaupan toimintojen kehittäminen on erittäin palkitsevaa. Tavoitteena on, että jatkuva oppiminen näkyisivät myös asiakkaalle asti, sanoo Jonna Railamo.

Diplomikauppiailta edellytetään aktiivista omien johtamisvalmiuksien kehittämistä kauppiastyön ohessa sekä tuloksellista ja hyvän kauppiastavan mukaista kauppiastoimintaa.

Diplomikauppiaan arvonimiä on myönnetty vuodesta 1952 lähtien, ja tällä hetkellä toimivia diplomikauppiaita on kaikkiaan 126.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut