Näin Tamperelainen juhlii keskustassa – Muista myös palauttaa kilpailukuponki!

60 VUOTTA Keskustorin teltassa jaetaan mustaamakkaraa, ja iltapäivällä kaupunkilaiset saavat yllätyslahjan.

Tamperelainen täyttää ensi viikolla 60 vuotta, ja syntymäpäivää juhlitaan yhdessä lukijoiden kanssa. Juhlat näkyvät keskustan katukuvassa ensi maanantaina.

Keskustorille pysytetään maanantaina Tamperelaisen teltta, jossa jaetaan ilmaista mustaamakkaraa ja puolukkahilloa. Teltta on torilla kello 11–13.

– Te lukijat olette meille tärkeitä, ja haluamme muistaa teitä juhlapäivänä. Mustanmakkaran jakamisesta on tullut meille jo perinne. Sitä jaettiin myös lehden 50-vuotispäivänä, Tamperelaisen päätoimittaja Karri Kannala kertoo.

Mustaamakkaraa on varattu noin 2 500 hengelle.

Tamperelaisen teltasta löytyy myös laatikko, johon voi palauttaa tästä lehdestä löytyvän kilpailukupongin. Kilpailun pääpalkintona on 1 000 euron matkalahjakortti.

– Ja kuponkihan löytyy viikonloppuna ilmestyneen Tamperelaisen sivulta 19, Kannala vinkkaa.

Lisää ohjelmaa on luvassa maanantaina iltapäivällä, kun Tamperelainen luovuttaa Tampereen kaupungille yllätyslahjan. Kannala haluaa pitää lahjan sisällön salaisuutena maanantaihin asti.

– Sen verran voin paljastaa, että lahja tulee olemaan sellainen, että se näkyy katukuvassa toivottavasti useamman vuosikymmenen. Se on lahja kaikille tamperelaisille.

Lahja luovutetaan Satakunnankadun ja Puutarhakadun välisellä kävelykatuosuudella kello 15. Lahjan tulee vastaanottamaan kaupungin puolesta Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen (kok). Yleisö voi tulla paikalle seuraamaan luovutusta. Paikalla kannattaa olla noin kello 14.55.

Keskiviikkona ilmestyy Tamperelaisen juhlalehti, joka on sivumäärältään kaikkien aikojen suurin Tamperelainen. Lukupaketissa on yhteensä 80 sivua. Edellinen sivuennätys meni rikki kesällä, kun Tamperelainen julkaisi 64-sivuisen kesälehden.

Tamperelainen on Suomen vanhin kaupunkilehti. Lehden perustaja on Urpo Lahtinen

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut