Ratinan kauppakeskuksen avauspäivä on julkistettu!

Kauppakeskus Ratina, avaa ovensa ensi vuonna huhtikuun 19. päivä. Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus käsittää yhteensä noin 53 000 neliömetriä liike- ja palvelutilaa sekä yli 150 liikettä. Kyseessä on Tampereen suurin kauppakeskus.

– Kauppakeskus Ratina tulee tarjoamaan niin tuttuja brändejä kuin täysin uusia toimijoita, joita ei Tampereella ole aiemmin nähty. Viimeisimpiä tulokkaita ovat New Yorker, Gant, Boomerang ja Espresso House. Aiemmin tulonsa ovat varmistaneet muun muassa Lidl, K-Supermarket, H&M, KappAhl, Lindex, Luhta Brand Store, Top-Sport, Finlayson, Vallila Interior, Clas Ohlson, Kicks kosmetiikka ja The Body Shop. Syksyn aikana vuokralaisjulkistuksia tulee vielä lisää, kertoo Spondan Kauppakeskukset-liiketoimintayksikön johtaja Henrik Stadigh

Kauppakeskus sisältää muun muassa noin 17 000 neliötä muotia, noin 6 000 neliötä kahvila- ja ravintolatoimijoita, kaksi isoa päivittäistavarakauppaa, useita kodin- ja vapaa-ajan liikkeitä sekä kauneus- ja terveyspalveluita. Kattavan palvelu- ja ravintolatarjonnan lisäksi kauppakeskus toimii erinomaisena kohtaamispaikkana ja näyttämönä erilaisille tapahtumille.

– On ollut hienoa nähdä erilaisten tapahtumien ja tempausten myötä, että pirkanmaalaiset ovat jo nyt ottaneet Ratinan omakseen. Avajaispäivästä teemme pirkanmaalaisten juhlan ja toivotamme kaikki tervetulleeksi upeaan keskukseemme.

Kauppakeskuskokonaisuus käsittää uudisrakennuksen lisäksi kaksi entisöitävää funkkisrakennusta, jotka saneerataan vanhaa kunnioittaen. Ratinaan rakentuu myös pysäköintilaitos, josta löytyy paikoitustilaa 1 215 autolle.

Keskeisen sijainnin ansiosta kauppakeskus Ratinaan on helppo saapua kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla kulkuvälineillä sekä rakennuksesta toiseen voi kulkea säältä suojassa sisätilojen kautta.

Kauppakeskuksen rakentaminen käynnistyi huhtikuussa 2015 ja rakentaminen on edennyt suunnitellun aikataulun mukaisesti. Ratina on Spondan suurin kiinteistökehityshanke ja sen kokonaisinvestointi tontteineen on noin 240 miljoonaa euroa.

Ratinan lisäksi Sponda omistaa Suomessa viisi muuta kauppakeskusta. Kauppakeskusten vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 202 000 neliömetriä ja ne sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Oulun alueilla.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut