Tampereen SDP: Veroprosentti pidettävä ennallaan

Tampereen SDP ei kajoaisi veroprosenttiin. Arkisto

Pekka Ruissalo

Tampereen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön edustajiston mielestä Tampereen kaupungin talouden saattaminen tasapainoon valtuustokauden aikana on oikea ja erittäin tärkeä pyrkimys.

– Siksi edustajisto pitää oikeana ratkaisuna, että kaupungin ensi vuoden talousarvion tärkeimmiksi tavoitteiksi on valittu kaupunkilaisten työllisyyden ja kaupungin talouden parantaminen, tiedotteessa todetaan.

– Hyviin toimenpiteisiin kuuluu myös se, että peruskoulun suorittaneille nuorille varmistetaan toisen asteen opiskelupaikka. Edelleen kaupungin ja yritysten yhteistyöllä taataan jokaiselle nuorelle ensimmäinen työpaikka, järjestö kommentoi.

Kunnallisvero ja kiinteistövero säilyvät budjettiesityksessä ensi vuonna ennallaan ja koiravero poistuu.. Ensimmäinen askel talouden tasapainottamisessa on otettu, kun vuoden 2017 ennakoitu alijäämä supistetaan noin 24 miljoonasta 15,7 miljoonaan euroon.

– Taloussuunnitelma on rakennettu niin, että sen aikana kaupungin kunnallisveroprosentti ei nouse. Tuloksista riippuen veroprosentin korottaminen on pidettävä keinovalikoimassa mukana.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut