Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sisä-Suomen poliisilaitos järjesti 113 kuvan Twitter-maratonin – "Tietenkin poliisikoirista löytyy myös kuvaa"

Sisä-Suomen poliisilaitos järjesti Twitterissä tiistaina 17 tunnin kuvamaratonin, jonka aikana se julkaisi kaikkiaan 113 kuvaa. Kuvapaljoudella oli tarkoitus kuvata poliisin työtä ja arkea.

– Maratonin tarkoituksena oli luoda vakautta ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta vallitsevissa poikkeusoloissa. Muistutimme, että toimimme ja turvaamme kaikkina aikoina, kertoo Sisä-Suomen poliisin viestintäpäällikkö Nina Juurakko-Vesikko tiedotteessa.

Kuvia julkaistiin keskimäärin 10 minuutin välein. Kuvia julkaistiin monista kunnista, poliisiasemilta, tehtävistä ja tekijöistä. Mukana on myös useita twiitin mittaisia henkilöesittelyjä.

– Kuvista selviää mm. missä päin meillä on "Mersu" käytössä, miltä näyttää tilannekeskuksessa ja millaisia voimankäyttöharjoituksia meillä muun muassa oli yhtenä päivänä. Äänekosken poliisiasemankin tilanne selviää maratonista. Ja tietenkin poliisikoirista löytyy myös kuvaa, Juurakko-Vesikko selventää.

Twiitit ovat tähän mennessä tavoittaneet noin 350 000 Twitter-käyttäjää.

– Uskon, että maratonin avulla saimme lisättyä kansalaisten luottamusta poliisiin ja siihen, että olemme täällä kansalaisia varten. Saimme myös hyvin valaistua sitä, kuinka monenlaisia tehtäviä ja toimijoita meillä on, toteaa Nina Juurakko-Vesikko.

Twitter-kuvamaratonin sato on luettavissa edelleen. Pääset katsomaan ja lukemaan päivitykset ilman kirjautumistakin, kirjoita hakukoneeseen hakusanoiksi Twitter Sisä-Suomi poliisi.

Kommentointi tai tykkääminen vaatii kirjautumisen. Suora linkki on tässä.