Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nokia tarjoaa jatkossa kouluruokaa myös lukiolaisille – "Palaute on ollut pääasiassa positiivista"

Nokian kaupunki tarjoaa maanantaista 27.4. alkaen myös Nokian lukion oppilaille mahdollisuuden noudettavaan kouluruokaan. Tarkoituksena on turvata nuorten ravitsemus.

Lounaan voivat hakea ne oppilaat, joiden perheissä kotiruokailun järjestäminen on osoittautunut haastavaksi.

Perusopetuksen oppilaille noutolounasta alettiin tarjota maaliskuun lopussa.

– Ruokajakelun järjestäminen on sujunut hyvin ja tilatut ruoat on noudettu sovitusti. Keskimäärin annoksia tilataan yli 300 oppilaalle. Palaute on ollut pääasiassa positiivista, kertoo Nokian kaupungin ruoka- ja siivouspäällikkö Tuula Kantola.

Huoltaja voi olla asiasta yhteydessä kaupungin ruokapalveluihin joko puhelimitse numeroon 040 133 4775 tai sähköpostitse nk.harjuniityntuotantokeittio@nokiankaupunki.fi. Jos oppilas tarvitsee kouluruokaa, siitä tulee ilmoittaa seuraavan viikon osalta torstaisin klo 15 mennessä.

Jäähdytetty ruoka on noudettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-13 lapsen lähiopetusyksiköstä. Perheiden tulee huomioida koulujen muutokset.

Yläkoulun oppilaiden osalta haku tapahtuu siitä lähiopetusyksiköstä, jonka oppilaita he alakoululaisina olisivat. Lukiolaisten osalta noutopaikka tarkennetaan tilauksen yhteydessä.