Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erkkilän siltaa korjataan Tampereen keskustassa – Silta on suljettu arki-iltaisin ja öisin juhannukseen asti

Tampereen keskustassa korjataan Erkkilän siltaa huhtikuun lopusta kesäkuuhun. Korjaustöitä tehdään arki-iltoina sekä öisin maanantaista 27.4. alkaen aina juhannukseen asti. Korjauksissa vanhan langerpalkkisillan kannen ja teräksisten reunapalkkien saumoja ja liitoksia tiivistetään sillan molemmin puolin ja jalkakäytävien reunoissa.

Töiden takia Erkkilän silta on suljettu ajoneuvoliikenteeltä arki-iltoina ja öinä kello 18–06, pois lukien perjantait sekä vappuaaton ilta.

Sulkuaikoina Erkkilänkatu suljetaan moottoriajoneuvo- ja polkupyöräliikenteeltä kokonaan, ja radan ylittävä moottoriajoneuvoliikenne ohjataan kulkemaan kiertotielle Lapintien sillan kautta.

Erkkilänkadun päissä on opasteet korvaaville pyöräteille. Jalankulku sillan yli on aina mahdollista jommallakummalla puolella siltaa.

Lisäksi sulkuaikoina linjan 15 pysäkki Kullervonkadulla on poissa käytöstä kello 17.45 – 06 välisenä aikana koska linjan 15 reitti siirtyy kulkemaan kiertotielle Lapintien ja Pohjolankadun kautta. Poikkeusreitillä olevat pysäkit ovat myös linjan 15 käytössä. Pysäkeillä on työmaan ajan kiinteä tiedote poikkeusjärjestelyistä.

Urakoitsija on Rakennusurakointi Eero Latomäki Oy ja tilaaja Tampereen kaupunki.