Tappara päätti alentaa palkkojaan – "Tämä on vahva viesti yhteisöllisyydestä"

Tamhockey Oy:n koko henkilöstö on päättänyt sopimusperusteisesti alentaa tulevan kauden palkkojaan. Tappara kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Vapaaehtoisessa palkanalennuksessa ovat mukana Liiga-joukkueen pelaajat, valmentajat, huolto-, urheilujohto- ja toimistohenkilöstö.

Seuran johtoporras on ratkaisuun tyytyväinen. Sopimus turvaa omalta osaltaan merkittävästi Tamhockey Oy:n toiminnan ja mahdollistaa myös sen, että Tappara on valmis taistelemaan menestyksestä, jos tuleva sarjakausi pääsee alkamaan suunnitellusti.

– Olen todella tyytyväinen tähän hienoon vastaantuloon pelaajiltamme ja muulta henkilöstöltämme. Tämä on vahva viesti tapparalaisesta yhteisöllisyydestä sekä keskinäisestä kunnioituksesta, joka on rakentunut vuosien myötä seurassamme. Nyt voimme tehdä koko kevään ja kesän täysillä töitä menestyksemme eteen, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro kommentoi tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut