Elmo haukkaa emoyhtiönsä yritysliiketoiminnan – Pohjois-Hämeen Puhelimesta ElmoNet Oy

ICT Elmo Oy on ostanut emoyhtiönsä Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n yritysliiketoiminnan.

Samalla Pohjois-Hämeen Puhelin on uudistanut brändinsä ja toimii nyt nimellä ElmoNet Oy.

Kauppa käsittää reilut 300 Pohjois-Pirkanmaan alueella olevaa yritystä. Yritykset siirtyvät Elmon asiakkaiksi 1. toukokuuta. Pienyrittäjät, jotka käyttävät henkilöasiakkaiden palveluita, säilyvät ElmoNetin asiakkaina.

Aiemmin Tampereen Puhelimena Elmo on nykyisin erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja pääsee kaupan myötä tuomaan palvelutarjontansa pohjoisen Pirkanmaan alueelle.

ElmoNet keskittyy valokuituyhteyksien rakentamiseen ja palveluiden tarjoamiseen kuluttaja-, taloyhtiö- ja operaattoriasiakkaille.

Kauppaa alettiin valmistella vuosi sitten keväällä, jolloin Elmo myi kuluttajaliiketoimintansa DNA:lle. Samalla alettiin keskustella emo- ja tytäryhtiön välisestä liiketoimintojen kirkastamisesta.

– Viime keväästä lähtien on tehty paljon työtä, jotta 1.5. olemme valmiina niin palveluiden, laskutuksen kuin resursoinnin osalta. Olemme varmoja, että molempien yhtiöiden asiakkaat ainoastaan hyötyvät kaupastamme, jonka ansioista kumpikin yhtiö pystyy keskittymään omaan ydinstrategiaansa, Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Elmon tavoitteena on kasvattaa liikevaihtonsa vuoteen 2023 mennessä 30 miljoonaan (2019 15,1 miljoonaa). Kasvua on viime vuosina ollut 30 prosentin vuosivauhtia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut