Burger King laajentaa Tampereella! – Uusi ravintola Ratinan kauppakeskukseen

Burger King laajentaa Tampereella. Uusi ravintola avataan ensi vuoden huhtikuussa avattavan kauppakeskuksen yhteyteen. Petteri Mäkinen

Pekka Ruissalo

Suosittu Burger King-hampurilaisravintolaketju avaa kolmannen ravintolansa Pirkanmaalle huhtikuussa 2018. Alueella on entuudestaan kaksi ravintolaa, joista yksi sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenkadulla ja toinen Lempäälän Ideaparkissa. Kevään tulokas aukeaa samaten Tampereen keskustaan, niin ikään huhtikuussa avattavan kauppakeskus Ratinan tiloihin.

Kauppakeskus Ratina avataan 19. huhtikuuta ensi vuonna ja samana päivänä aukeaa Tampereen keskustan toinen Burger King -ravintola. Kauppakeskuksen ravintola palvelee nälkäisiä 120 asiakaspaikan laajuudelta ja noin 25¬-30 työntekijän voimin.

– Sijaintinsa ja kauppakeskuksen ylivoimaisten asiakasvirtojen vuoksi Ratina tulee olemaan yksi vilkkaimmista ravintoloistamme. Odotettavissa on niin paikallisia kuin kauempaakin tulleita hampurilaisten ystäviä, ketjujohtaja Tomi Söderström maalailee tulevaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.