Finnpark valittiin Kunkun parkin suunnittelijaksi

Tampereen keskustan maanalaisen pysäköintijärjestelmän toisen vaiheen eli Kunkun parkki -pysäköintilaitoksen suunnittelun, toteutuksen ja operoinnin käyttöoikeusurakkan toteuttajaksi on valittu Finnpark Oy. Toteutussopimus on vielä hyväksyttävä kaupunginhallituksessa. Kunkun parkki on tärkeä osa Tampereen Viiden tähden keskusta -kehittämisohjelmaa ja kaupungin keskustan länsipuolen vetovoimaa.

Hankintalain mukaisessa menettelyssä olivat mukana Q-Park Finland Oy ja Finnpark Oy. Tarjouksen jätti vain Finnpark Oy.Tarjous täyttää hankintailmoituksessa ja hankinta-asiakirjoissa asetetut vaatimukset, ehdot ja perusteet.

Finnpark Oy:n tarjouksen mukainen käyttöoikeusurakan arvo on noin 85 miljoonaa euroa. Finnpark Oy vastaa hankkeen rahoituksen järjestämisestä. Hanke toteutetaan kahdessa vaiheessa ja sen laajuus on vähintään 1277 autopaikkaa. Kunkun parkin rakentaminen edellyttää Näsikallion eritasoliittymän toteuttamista Rantaväylän tunnelista. Sekä Kunkun parkin että eritasoliittymän asemakaavoitus on käynnissä.

Hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta kun kirjallinen käyttöoikeusurakkaa koskeva sopimus (toteuttamissopimus) on allekirjoitettu. Neuvottelut hankkeen toteuttamissopimuksesta, maanvuokrasopimuksesta ja mahdollisista muista sopimuksista aloitetaan helmikuussa 2018.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut