ABC:ltä tunnustus: "Naughty Burger ja Friends and Burger ovat tehneet hyvää työtä" – Lähtee nyt mukaan hampurilaiskisaan

. Akseli Herlevi Naughty Brgr on menestynyt myös Tampereella. Pekka Ruissalo/Tamperelaisen arkisto

Petteri Mäkinen

ABC on tuo nyt uusitulle á la carte -ruokalistalleen kolme uutta käsityönä tehtyä hampurilaista. Kotimaisista raaka-aineista valmistettujen liha- ja kanahampurilaisten rinnalle tulee myös täysin vegaaninen versio.

Ravintolahampurilaiset ovat parin vuoden ajan tehneet nousua suomalaisravintoloiden ruokalistoille.

ABC tuo suurten kaupunkien herkuiksi mielletyt laadukkaat, kokin paikan päällä paistamat hampurilaiset myös pienten paikkakuntien ja haja-asutusalueen kuluttajien ulottuville.

– Suomessa on tehty valtavan hyvää työtä nykyaikaisen, laatua korostavan hampurilaiskulttuurin esittelyssä esimerkiksi Naughty Burger- ja Friends and Burger -erikoisravintoloiden toimesta. Me pystymme jo valmiiksi laajan palveluverkostomme myötä tuomaan tilauksesta käsityönä tehdyt ravintolatason hampurilaiset nyt koko kansan saataville ympäri Suomen, Karjaalta Kuusamoon. Haluamme jatkuvasti synnyttää yhä uusia syitä valita juuri ABC ja uskon, että nämä uudet Chef’s Burgerimme ovat yksi sellainen, sanoo ABC-ravintoloiden tuotekehityspäällikkö Jani Forssell.

ABC:n kotimaisista raaka-aineista, aina asiakkaan tilauksesta paistettava Chef’s Burger käsittää hampurilaissämpylän välissä reilunkokoisen naudanlihapihvin, pekonia, salaattia, tomaattia, majoneesia ja ABC:n omaa mestarinkastiketta.

Perinteisen naudanlihaburgerin vaihtoehtona on myös kanaversio, jossa kahden broilerin rintaleikkeen lisäksi on kotimaista kasviksista tehtyä juuressalsaa. ABC:n kolmas Chef’s Burger -uutuus on täysin vegaaninen.

– Erityinen ylpeydenaiheemme on vegaanihampurilaisemme ja ylipäätään uudistuneet ruoka-annoksemme kasvisruoan ystäville. Ryhdyimme rakentamaan ABC:n Chef’s Burgerin vegaaniversiosta Suomen tieverkoston parasta kasvishampurilaista ja se sopiikin erinomaisesti myös ensimmäiseksi vegaaniruokakokeiluksi kaikille hampurilaisten ystäville. Hyvän maun ja rakenteen lisäksi siinäkin on 130 grammaisen falafel-pihvin kanssa riittävästi kokoa taittamaan suurempikin nälkä, kuvailee Forssell.

Ruokalistauudistuksen myötä ABC-ravintoloihin tulivat myös muille á la carte -annoksille uudet lisäkevaihtoehdot, jotka ovat timjamijuurekset, paahdetut punajuuret ja sitruslisäkesalaatti.

Kasvavaan vegaaniruoan kysyntään vastataan Chef´s Burgerin lisäksi täysin vegaanisella Falafelpihvit ja kasvikset -annoksella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut