Höntsy-aloite tänään valtuustoon – Salivuokriin halutaan uusi hintaryhmä

Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Noora Tapio jättää maanantaina Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa aloitteen, jossa esittää kaupungin liikuntapaikkojen hinnoitteluun uutta hintaryhmää.

Ryhmään kuuluisivat yhteisvastuulliset tamperelaiset yritykset ja niiltä perittäisi muita yrityksiä alhaisempaa vuokraa.

– Neljännen hintaryhmän luomisella kaupunki voi kannustaa yrityksiä eettisempään ja reilumpaan liiketoimintaan ja antaa merkittävää tukea yrityksille, joiden harjoittama liiketoiminta täydentää kolmannen sektorin palveluita ja hyödyttää kaupunkia monipuolisemmin kuin muut yksityisen sektorin toimijat, Tapio perustelee aloitteessaan.

Aloite juontaa juurensa niin sanottuun Höntsyn tapaukseen. Oy Höntsy Ab tarjoaa Tampereella mahdollisuuden pelata erilaisia, leikkimielisiä joukkuepallopelejä satunnaisissa kokoonpanoissa ja reilussa hengessä. Höntsy on kamppaillut pitköään saadakseen salivuokrat halvemmalla kuin yrityshinnoilla.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut