Särkänniemen Ilmaveivi korvataan uudella keinukarusellilla!

toimitus

Särkänniemen kesän 2018 laiteuutuus on klassinen Keinukaruselli, joka on jo valmisteilla ja korvaa viime syksynä tiensä päähän tulleen Ilmaveivi-karusellin. Keinukaruselli tulee käyttöön kauden avaukseen vapunpäiväksi 1. toukokuuta 2018.

– Kun Ilmaveivistä luopumista alettiin suunnitella, meille oli heti selvää, että laite korvattaisiin uudella vastaavalla laitteella. Uusi Keinukaruselli on entistä parempi, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä

– Uuteen laitteeseen liittyy myös uusia, toivottuja ominaisuuksia, joista tiedotamme hieman lähempänä kesää.

– Meidän oli tarkoitus kertoa kaikista kesän uutuuksistamme yhtä aikaa hieman myöhemmin keväällä. Tänä vuonna Särkänniemen muutkin uutuudet tulevat edustamaan romanttisia, nostalgisia ja tunnelmallisia perinteisiä huvipuistoarvoja, Seppälä lupaa.

Ilmaveivin jäähyväisiä vietettiin viime syksynä Karmivan karnevaalin yhteydessä.

– Tuolloin asiakkaat jakoivat meille paljon iloisia muistoja laitteeseen liittyen, Seppälä kertoo.

– Joku oli käynyt laitteen kyydissä kolmekymmentä kertaa putkeen ja joku toinen voitti pitkäaikaisen pelkonsa ja uskaltautui viimein kyytiin. Laite on selvästi ollut hyvin rakastettu, hän jatkaa.

Vanha Ilmaveivi on ollut Särkänniemestä vuodesta 1989. Se purettiin Särkänniemessä keskiviikkona 7. maaliskuuta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut