Mansesteri julkaisi uuden Tappara-biisin – Katso video

Tamperelainen Mansesteri julkaisee perjantaina jälleen uuden jääkiekkolaulun: Kirveelle töitä -nimisen Tapparan kannatuslaulun sekä videon samasta biisistä. Sinkulla vierailee Voice of Finlandistakin tuttu Ide Katso video tästä.

Kirveelle töitä on toinen Mansesterin Tapparalle omistama kappale. Vuonna 2016 julkaistu Saravon Pekka -biisi ylitti nopeasti kultasingleen oikeuttavan kahden miljoonan striimauksen rajan ja Spotifyssa se on kuunneltu jo yli 3 200 000 kertaa.

– Saravon Pekan lopetettua uransa päätimme että on vihdoin aika tehdä yhtenäinen ja täysin uusi lätkäteemainen kannatuskappale Tapparalle, joka ei kulminoidu vain tiettyyn pelaajaan vaan koko joukkueeseen sopien aina hallipeleistä vapaa-ajan viettoon, yhtye kertoo tiedotteessa.

– Saimme mielestämme niin kappaleelle kuin videollekin sisällytettyä juuri meitä itseämme, menoa ja meininkiä, sekä tosiasioita vivahteikkaan huumorin vinkkelistä tamperelaisella suurella syrämellä!, kommentoi yhtyeestä MC Mane

Videolla vierailee myös Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina.

Mansesteri on tamperelainen hip hop -yhtye, joka on julkaissut viisi albumia ja valmistelee parhaillaan kuudetta levyään. Mansesterin jäsenet ovat MC Mane ja Vainis sekä DJ Kalu keikka-dj:nä.