Aino, 29, Mia, 40, ja muut uskalsivat heittäytyä – näin ihanilta näyttävät suomalaiset naiset

Viisi tavallista suomalaista naista heittäytyi mukaan tempaukseen, jossa sai kokeilla miltä tuntuu olla alusvaatemallina.

Tavisnaisia haettiin mukaan kampanjalla, johon kuka tahansa täysi-ikäinen nainen sai lähettää hakemuksen.

Kuvauksiin valitut naiset kuvattiin Helsingissä naistenpäivänä. 40-vuotias Mia oli yksi kuvaukset järjestäneen alusasubrändi Patrician malleista.

– Burleskitaiteilijan tausta huokui avoimesta ja heittäytyvästä asenteesta. Burleskin myötä Mia on oppinut paljon omasta kehostaan ja naiseudesta, hän näkee kehon muodot kauniina ja uniikkeina, yritys kertoo valokuvauskampanjasta verkkosivuillaan

29-vuotias Aino oli valituista malleista nuorin.

– Ikä on tuonut varmuutta ja Aino nauttii suuresti olla nainen. Hän ei vaihtaisi naiseutta mihinkään ja kokeekin olevansa onnekas saadessaan hemmottelua, yritys kertoo.

Kampanjan tarkoituksena oli kannustaa naisia tuomaan esiin omaa aitoa kauneuttaan ja hyväksymään oman kehon muodot ja kurvit.

– Kampanja pysäytti naiset pohtimaan omaa kehonkuvaa ja suhdettaan naiseuteen. Kampanja herätti suurta kiinnostusta ja saimme hakemuksia erilaisilta naisilta, Patrician markkinointikoordinaattori Heini Rosvall kertoo.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut