Tampereen Stockmannin johtaja siirtyy Helsinkiin

Stockmannin Helsingin tavaratalon uudeksi johtajaksi on nimitetty 1. huhtikuuta alkaen Stockmannin Tampereen tavaratalon nykyinen johtaja Jenni Pöllänen

Tradenomi Jenni Pölläsellä (s. 1976) on pitkä kokemus ja laaja-alainen tuntemus tavaratalotoiminnasta. Hän on ennen nykyistä tehtäväänsä toiminut Tampereen tavaratalon johtajana elokuusta 2016, Jumbon tavaratalon johtajana vuosina 2015–2016 ja sitä ennen lukuisissa erilaisissa myynnin tehtävissä Stockmannilla.

– Odotan innolla uutta tehtävää. Haluan kehittää tavaratalon asiakaskokemusta yhdessä henkilöstön kanssa asiakkaiden toiveiden ja ajatusten pohjalta. Mielestäni Helsingin tavaratalon tulisi olla kuin kutsuva olohuone, jossa ostosten lomassa oleskellaan ja jonne tullaan viettämään mukavia ravintola- ja kahvilahetkiä. Pidän tärkeänä myös laajaa ja tiivistä yhteistyötä oston ja markkinoinnin kanssa, jotta valikoimamme vastaavat asiakkaidemme odotuksia, Pöllänen kertoo.

Helsingin tavarataloa vuodesta 2016 johtanut Jessica Nyholm-Silvennoinen siirtyy johtamaan kodin ja kosmetiikan tavara-aluetta uudessa Supply Chainin organisaatiossa.

Tampereen tavaratalon johtajan rekrytointi käynnistyy huhtikuussa.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut