Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tullin Sauna avaa aprillipäivänä – "Aloitamme maanläheisesti pääsiäisbrunssilla"

Tampere saa tällä viikolla uuden korttelisaunan. Tullin Sauna ja sen yhteydessä toimiva ravintola avataan aprillipäivänä 1. huhtikuuta osoitteessa Åkerlundinkatu 3. Tullin Sauna sijaitsee entisessä teollisuuskiinteistössä lähellä Tampere-taloa.

–Aloitamme maanläheisesti pääsiäisbrunssilla, joka alkaa kello 11. Silloin pääsee myös saunomaan, ja saunat ovat auki iltayhdeksään, kertoo Tullin Saunan yrittäjä Ville Virkki

Virkki tunnetaan Tampereella myös Dream Hostel & Hotelista, joka sijaitsee Tullin alueella.

Tullin Saunassa avataan aprillipäivänä molemmat hirsisaunat ja gastropub-tyyppinen ravintola. Molemmissa hirsisaunoissa on toistaiseksi sähkökiuas.

–Puukiukaan asentamista mietitään vielä. Se ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista kuin aluksi ajattelin.

Molemmat saunat ovat sekasaunoja, joissa löylytellään uima-asut päällä.

Tullin Sauna on kaikille avoin korttelisauna, joka on auki ympäri vuoden. Toiseen saunaan mahtuu noin 20 henkeä ja toiseen 15. Virkki ei ole vielä lyönyt lukkoon saunomisen hintoja.

–Kertasaunomisen hinta pyörii reilussa kymmenessä eurossa. Hinta asettunee ehkä noin 13–14 euron pintaan. Myymme myös kymmenen kerran sarjalippuja, joissa kertasaunomisen hinta on edullisempi.