Tampereen keskusta saa uuden ruokakaupan – Kauppias: "Kokkaajille ja herkuttelijoille tulee monipuolinen valikoima tuotteita"

KAUPPA Ratinan K-Supermarketissa valmistaudutaan jo avajaisiin.

Erikoisjuustoja, vegaanisia leipiä ja kakkuja sekä lähialueelta tulevaa lihaa. Näiden ja 17 000 muun tuotteen avulla Ratinan kauppakeskuksen K-Supermarket lähtee etsimään paikkaansa keskustan päivittäistavarakaupasta.

– Meidän on näytettävä oma osaamisemme heti ensimmäisestä päivästä lähtien, K-Supermarket Ratinan uusi kauppias Marko Laaksonen toteaa.

Ratinan K-Supermarket avaa ovensa 19. huhtikuuta.

Laaksonen tykästyi Ratinan kauppapaikkaan reilu vuosi sitten.

– Ajoin työmaan ohi ja mietin, että voi vitsi kun joskus saisin mahdollisuuden toimia tällaisessa paikassa.

Laaksonen toimi vielä tuolloin Lahdessa K-Citymarket Paavolan kauppiaana. Lahden Citymarketin lisäksi hän on ollut kauppiaana K-Supermarket Kuljun Kartanossa Lempäälässä.

Mies on syntynyt Valkeakoskella.

– Nyt tuntuu siltä, että olen palannut kotikentälle.

Ratinassa sijaitsevan ruokakaupan on palveltava hyvin erityyppisiä asiakkaita lähtien kesän festarivieraista aina Ratinan asukkaisiin asti.

– Siitä ei voi lähteä, että myynnissä on vain kolmioleipää ja olutta. Meidän on oltava myös Ratinan asukkaiden lähikauppa. Tästä syystä panostamme erityisesti raaka-aineisiin, jotta kokkaajilla ja herkuttelijoilla on monipuolinen valikoima tuotteita.

Laaksonen on selvittänyt tulevien asiakkaiden mieltymyksiä raadin avulla. Asiakasraatiin tulleiden 250 hakemuksen joukosta Laaksonen valitsi 20 henkeä mukaan. Kaikki raatilaiset ovat tamperelaisia.

– Olimme ensimmäisen kerran koolla reilu viikko sitten. Raadissa käydään läpi muun muassa sitä, mitä valikoimassa pitää olla tarjolla aina. Myös hinnoittelua pohditaan.

K-Supermarket löytyy Ratinan kauppakeskuksen pääaukion vierestä. Lähelle tulee myös Lidlin myymälä.

–  Uskon, että me täydennämme toistemme tarjontaa, Laaksonen sanoo kilpailutilanteesta.

Laaksonen ei vielä paljasta, mitä tuotteita esimerkiksi lihatiskillä on avajaispäivänä.

– Liha- ja kalamestarit suunnittelevat parhaillaan valikoimaa. Mutta siitä lähdetään, että myynnissä on aina sesonkien parhaita tuotteita.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut