Kolumni: Meidän kaikkien yhteinen Ilves

Risto Jalo. Sami Raiskio/Ilves.com

toimitus

Ilves-Hockey Oy:n liigakausi 2017–2018 oli hyvin vaiherikas. Kevään omistajanvaihdos, syksyllä päättynyt osakeanti ja joukkorahoituskampanja sekä yhtiömme kolmevuotinen kasvustrategia veivät meitä yrityksenä entistä yhteisöllisempään suuntaan. Tavoitteenamme on rakentaa Ilveksestä seuran koko jäsenistön ja kannattajakunnan yhteinen, jokapäiväiseen arkeen kuuluva asia.

Emoseuramme Ilves ry otti käyttöön alkuvuodesta seuran yhteisen Ilves-Appi-mobiilisovelluksen. Siitä löytyvät koko yhteisöämme koskevat ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat. Samalla se toimii seuran jäsenkorttisovelluksena, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Myös Ilves-Hockey Oy ja Ilves Edustus Oy ovat mukana. Sovellus kokoaa yhteen sekä jalkapallon että jääkiekon uusimmat Ilves-uutiset liigatasoilta.

Yhteisöllisyyden kasvattamiseksi olemme keskittäneet seuramme harjoittelun samoihin tiloihin. Solmimme syksyllä laajan yhteistyösopimuksen uuden Kauppi Sports Center -liikuntakeskuksen kanssa.

Sopimus mahdollistaa monipuoliset harjoittelutilat läpi vuoden kaikille Ilves-Hockey Oy:n ja Ilves ry:n toiminnassa mukana oleville jääkiekkoilijoille. Yhteistyösopimus kattaa uudet tilat myös salibandyn ja futsalin harrastajille.

Tänä keväänä Kalevassa aukeaa koko Ilves-perheen yhteinen fanituotemyymälä. Uusi myymälä kokoaa seuramme eri lajien kannattajatuotteet nyt ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Sammonkadun ja Kaupinkadun risteyksen tuntumaan avattava liike palvelee hyvin Ilveksen liigajalkapallon tarpeita, sillä se sijaitsee lähellä Tammelan stadionia.

Ilves on monelle kannattajalle ympärivuotinen asia. Katseet ovat jo huhtikuun ensimmäisellä viikolla alkavassa jalkapallon liigakaudessa. Ilves kohtaa kauden avausottelussaan Helsingissä hallitsevan Suomen mestarin HJK:n. Ensimmäisen kotiottelunsa tamperelaiset pelaavat näillä näkymin 15. huhtikuuta Ratinassa.

Kevään viimeisissä liigapeleissä koettu tunnelma ja kova kannustus olivat vahva osoitus halusta saada Ilves jälleen Suomen huipulle. Kannattajayhteisömme Osasto 41 ry ja Ilves Ikuisesti ry ovat järjestäneet kauden aikana pelimatkoja taaten pelaajillemme vahvan tuen myös vieraskaukaloissa.

Lisäksi Share Ilves ry:n jäsenet ovat viikonloppupeleissämme vastanneet Pre Game -kannattajakulmauksessa tehdyistä haastatteluista. Näistä ja monista muista yhteisöämme tukevista asioista iso kiitos kuuluu teille kaikille.

Nähdään kesällä Tammelassa – ja totta kai syksyllä Hakametsässä!

Risto Jalo

toimitusjohtaja

Ilves-Hockey Oy

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut