"Mulla on kaksi mersua – toinen sadekelille ja toinen kesäkeliin" – Temptation Island-Roope, 22, ihailee Cheekiä ja haluaa seuraavaksi Aku Hirviniemeksi

Tämä mies ei pidä kynttiläänsä piilossa. Tampereelle muuttanut Roope Kuusisto sanoo suoraan haluavansa esiintyjäksi ja julkisuuteen. Miehen suurin esikuva on Cheek. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

22-vuotiasRoope Kuusisto on mies, joka ei varsinaisesti pidä sordiinoa päällä itsestään kertoessaan. Torstai-iltana mies nähdään taas kello 22 alkavassa Temptation Island Suomessa yhtenä sinkkumiehenä, joka pyrkii sekoittamaan saarelle kisailemaan tulleiden pariskuntien pakkaa.

– Halusin ohjelmaan siksi, etten ole mikään jeesjees-mies. En halunnut kuitenkaan lähteä pelkästään sekoilemaan, halusin välttää sen että alan pelleillä varattujen ihmisten kanssa. Juhlimisintoa kuitenkin tuossa konseptissa vaadittiin. Casting-vaiheessa kysyttiin, oletko valmis siihen että juhlat ovat joka toinen ilta ja siihen, että oma toiminta voi rikkoa jonkun parisuhteen, Kuusisto sanoo.

Temptation Island-Roope linjaa suoraan omia näkemyksiään. Porilaisen yrittäjäperheen poika ajaa kahdella mersulla, laittaa satoja euroja omaan ulkonäköönsä ja pukeutumiseensa ja on tottunut siihen, että omassa kotikaupungissa syljetään päin autoa. Mies tulee kuvauksiin päällään nahkatakki, josta on pulittanut EBay-verkkopalvelussa 1 500 euroa.

– Ne ovat isäni mersuja. Porissa jaksetaan nähdä vaivaa ja huudella, että mitä sä isäsi mersulla ajelet, eihän se ole sun autosi. Vastaan siihen, että enemmän tämä minun autoni on kuin sinun.

Sitten Roope jatkaa, että mersut ovat ehdottomasti hänen autojaan.

– Kaksi autoa, toinen sadekelille ja toinen kesää varten, mies täräyttää vain ohut huumori suupielessään.

Omaan hyvinvointiin tähtää myös säännöllinen kuntosaliharjoittelu. Mies harjoittelee viisi kertaa viikossa, ja menossa mukana on myös ruokaohjelma. Harjoittelu onkin purrut: kuvanoton yhteydessä mies harmittelee sitä, että hartiat meinaavat niin sanotusti kinnata tiukassa nahkatakissa.

Tulevaisuuden tavoitteet ovat selvästi määriteltyjä.

– Ammattinäyttelijäksi, joko elokuviin tai teattereihin. Säännöllisesti työskentelevä freelancerkin kelpaa tavoitteeksi, sanoo Kuusisto, joka on nähty Salatuissa Elämissä ja sarjan ns. spinoff-sarjassa.

Temptation Island Nelosella alkaen kello 22. Temptation Island Extra alkaa heti sen jälkeen kello 23 alkaen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut