Pirkanmaalla etsitään lähihoitajia ja henkilökohtaisia avustajia – rekrytapahtuma esittelee alan yritykset

Kuvituskuva Päivi Tuovinen

Riina Haapala

Pirkanmaalla oli maaliskuussa avoinna yli 400 sosiaali- ja terveysalan, kauneudenhoidon sekä kotityö- ja siivouspalvelualojen työpaikkaa. Suurin tarve on lähihoitajista, henkilökohtaisista avustajista ja siistijöistä.

Työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseksi järjestetään torstaina 12.4. Loistoduuniin-rekrytapahtuma. Tapahtumassa on tarjolla useita kymmeniä työpaikkoja.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri etsii sairaalahuoltajia ja uutena tarjolla on myös kesätöitä, joihin yhdistetään oppisopimuskoulutusta. Työnantajilla on haussa myös muun muassa lähihoitajia, henkilökohtaisia avustajia ja hoiva-avustajia sekä siivoojia. Tarjolla on sekä vakituisia kokopäivätöitä että keikkatöitä, osa-aikaisia töitä ja kesätöitä. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Mukana on yli 15 työnantajaa ja organisaatiota, jotka ovat rekrytoimassa uusia työntekijöitä. Tapahtuman järjestävät Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Koulutuskeskus Lumova.

Loistoduuniin! -rekrytapahtuma 12.4. kello 13–15 TAKK:n Nirvan kampuksella osoitteessa Kurssikeskuksenkatu 11.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.