Näin Temptation Island-Roope saman ohjelman Eliaksesta: "Ei kukaan oikeasti voi kohdella kumppaniaan sillä tavalla..."

Temptation Islandissa esiintyvä tamperelainen Roope Kuusisto, 22, sanoo että ei halua haukkua ketään, mutta yhdestä ihmisestä miehellä löytyy myös kriittistä sanottavaa. Hän on samassa ohjelmassa nähtävä Elias, jonka otteet tyttöystäväänsä kohtaan ovat ihmetyttäneet ohjelman katsojia.

– Suurin pelko, mikä itsellä on, että onko tullut valittua oikein. Jos sä työnnät kaikki resurssit yhteen osakkeeseen, eli Vilmaan, niin jos se ottaakin dippiä alaspäin, se ei ole kannattavaa. Otan mieluummin yhden suuren pörssiromahduksen tai sitten sen, että arvo moninkertaistuu, Elias muotoili käsityksistään parisuhteeseen liittyen.

Roope muotoilee kritiikkinsä tarkasti.

– Jos ajatellaan Eliasta, niin siinä... siinä on kyllä mies vailla vertaa. Ei kukaan oikeasti voi kohdella kumppaniaan sillä tavalla, Roope hämmästelee.

Hän ihmettelee Eliaksen tyttöystävän sitoutumista poikaystäväänsä.

– Siinä on vähän sellaista Tukholma-syndrooman meininkiä.

Myöskään Roope ei kuulu niihin ihmisiin, jotka erityisesti pitäisivät kynttiläänsä vakan alla. Miehen omasta elämänfilosofiasta voit lukea tästä Tamperelaisen jutusta

Roope Kuusiston haastattelu on luettavissa keskiviikkona ilmestyvästä printti-Tamperelaisesta.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut