Esa Koivisto tekee paluun Kooveehen – "Palkkatyö on vaihtunut luottamustoimeksi"

Syksyllä Kooveen toiminnanjohtajan tehtävästä pois jäänyt Esa Koivisto on valittu seuran puheenjohtajaksi. Näin palkkatyö on vaihtunut luottamustoimeksi.

– Koko talvi minulla oli aikaa tehdä sellaisia asioita, joihin aikaisemmin en ollut pystynyt panostamaan. Näitä ovat matkustelu, mökkeily, polttopuiden teko, lukeminen ja elokuvat, kertoo Koivisto seuran lähettämässä tiedotteessa.

Koivisto tuli Kooveen palkkalistoille vuonna 1982 ja pestin piti kestää vain pari vuotta. Siinä kuitenkin vilahti vuosi poikineen, kaikkiaan 35. Tänä aikana seura kasvoi yhdeksi suuremmista seuroista Suomessa yli 4000 jäsenellään.

– Kahvipöytäkeskusteluista lähti liikenteeseen minun puheenjohtajaehdokkuuteni. Aikani sitä Teiskon metsissä mietittyäni sanoin kyllä. Seura on lähellä minua, sen logo on jopa tatuoitu käsivarteeni, toteaa Koivisto.

Puheenjohtajan tehtävät Koivisto ottaa vastaan 1.5. ja tehtävä on kaksivuotinen. Mitään suuria muutoksia Koivisto ei lupaa, mutta haluaa olla kokemuksensa vuoksi lähempänä henkilöstöä ja jaostoja yhdistävänä, ei erottavana puheenjohtajana.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut