Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronapandemia oli liikaa teatterillekin – Pyynikin kesäteatterin kesäkauden valmistelu jouduttiin keskeyttämään

Tampereen Pyynikin kesäteatterin tuotantojen valmistelu on koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi jouduttu keskeyttämään. Ihanat naiset rannalla -näytelmän koko esityskausi (9.6.–8.8.2020) ja Suomen Kiertueteatterin kanssa yhteistuotantona valmistellun Maukan ja Väykän kesä -näytelmän koko esityskausi (2.7.–4.8.2020) on peruutettu.

– Riski valmistelujen jatkamisesta on liian suuri sekä henkilökunnan ja asiakkaiden terveyden että teatterin talouden kannalta. Mahdollisuutta tuotantojen siirtämiseen kesälle 2021 selvitetään, Kesäteatterin tiedotteessa perustellaan.

Kesäteatteri on yhteydessä kaikkiin pääsyliput ostaneisiin asiakkaisiin seuraavien viikkojen aikana. Ryhmiä koskevat tilanteet selvitetään ryhmänvetäjän kautta.

– Julkaisemme ohjeet ostettujen lippujen hyvityspyynnön tekemiseen nettisivuillamme viikolla 17 ( www.pyynikinkesateatteri.fi/info2020), minkä jälkeen ohjeistamme asiassa myös sähköpostilla ja puhelimitse toimiston aukioloaikoina.

– Lippuja on ostettu jo tuhansia, emmekä pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin heti. Pyydämme asiakkailta joustavuutta. Koska Pyynikin kesäteatterin toimintaa ylläpidetään lipputuloilla, toivomme mahdollisimman monen asiakkaan vaihtavan ostetun lipun esityskausina 2021–2022 voimassa olevaan lahjakorttiin. Kaikkien kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti kesän 2022 esityskauden loppuun saakka, tiedotteessa toivotaan.

Kesäkauden osalta tehty päätös ei tässä vaiheessa vaikuta heinä- ja elokuulle sovittuihin konsertti- ja stand up -vierailuesityksiin, joissa kesäteatteri ei ole järjestäjä.