Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tanssivirtaa siirtyy lokakuuhun

Koronaviruspandemia on vaikuttanut laajasti moniin eri toimijoihin, ja nyt vaikutusta on myös Tanssivirtaa –nykytanssifestivaalin järjestämiseen.

23. Tanssivirtaa-festivaali järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti lokakuussa: tarkalleen 20.–25. lokakuuta.

Vuodesta 1997 kevään lopulla järjestetty Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali esittelee tekijöitä Suomen nykytanssin huipulta. Festivaalin ohjelmistossa nähdään vaikuttavia kotimaisia nykytanssiteoksia. Lisäksi festivaalin suositut jälkilöylykeskustelut yhdistävät yleisön ja taiteilijat kiinnostaviin vuoropuheluihin ja avaavat teosten maailmaa katsojille.

Ohjelmiston Hällä-näyttämöllä nähtävät näyttämöteokset on nyt julkaistu ja ne ova tässä:

Ti 20.10. klo 19 Riku Lehtopolku ja Mikko Makkonen: Levoton maa

Ke 21.10. klo 19 Valtteri Raekallio: Muistikuvia – Recollections

To 22.10. klo 19 f-ART House: BODYCTRL

Pe 23.10. klo 19 Joona Halonen: Hetken keltainen

Su 25.10. klo 19 Jenni-Elina von Bagh: Posthuman days

Ohjelmiston koreografit kuuluvat tämän hetken nykytanssin kiinnostavimpien uusien sekä asemansa vakiinnuttaneiden tekijöiden kärkijoukkoon. Tänä vuonna näyttämöteoksia on viisi ja näyttämöllä nähdään aiempiin vuosiin verrattuna useita ryhmäteoksia.

Festivaalin suunnittelusta vastaavat Tanssiteatteri MD:n taiteellinen suunnitteluryhmä: Suvi Eloranta, Anniina Kumpuniemi, Samuli Roininen ja Mari Rosendahl.