Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere avasi kyselyn omakotitaloasukkaille – Nyt kartoitetaan esimerkiksi asukkaiden asenteita

Tampereen kaupunki on avannut asukaskyselyn omakotitaloasukkaille. Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden asenteita ja mielipiteitä tontin jakamista sekä minitaloja kohtaan. Kyselyn aihealueita ovat myös esimerkiksi monisukupolvinen asuminen ja muu tontin täydentäminen.

Tampereen kaupunki pyrkii mahdollistamaan erilaisia asumisratkaisuja asukkaiden tarpeisiin. Omakotiasuminen on edelleen suosittua ja omakotitonteille on kysyntää, mutta uudet pientaloalueet eivät yksin riitä vastaamaan omakotitonttien kysyntään.

Nykyisiä pientaloalueita täydennysrakentamalla voitaisiin lisätä pientalojen tarjontaa kestävällä tavalla. Pientaloalueita on Suomessa täydennetty eniten tontteja jakamalla, mutta viime vuosina myös pienten omakotitalojen, niin sanottujen minitalojen avulla.

Kyselyyn voivat vastata kaikki Tampereella asuvat omakotitaloasukkaat. Kyselyn kesto on noin 5–10 min. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Kyselyyn voi vastata 29. huhtikuuta saakka. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan viisi kappaletta Finnkinon sarjalippupaketteja (4 lippua/pkt).

Kyselyyn voit vastata tästä.