Näin Aleksander Barkov ja Roope Hintz kuluttavat aikaa pandemia-aikana – "Ei ole voinut kuin treenata ja odottaa"

Jos pandemia-aika ja siihen liittyvät vaatimukset kohtaamisten välttämisestä ja ulkona liikkumisen vähentämisestä tuntuvat tavallisesta suomalaisesta tylsältä, niin tylsää voi olla myös suomalaisilla NHL-kiekkoilijoilla, joista ainakin yksi on jäänyt rapakon taakse odottamaan miten keskeytyneen kauden käy.

Heistä neljä, mukaan lukien tamperelaiset Aleksander Barkov ja Roope Hintz, kertoivat kuulumisistaan videoyhteyden välityksellä torstaina iltapäivällä suomalaiselle medialle. Barkov on jäänyt odottamaan tulevaa Floridaan, Hintz on tällä hetkellä Tampereella.

– Pieni sali on kotona, ja taannoin hankin myös rullaluistimet. Myös Playstation on kuulunut ajanvietteisiin. Haastetta on siinä, että Floridassa puistot ja rannat ovat suljettu, Barkov kuvaili arkeaan videoyhteyden välityksellä.

Hintz on Tampereella etsinyt samaten luovia ratkaisua ajankäytölle.

– Sain käyttöön salin, jota ei käytä kukaan muu. Siellä pystyy myös harjoittelemaan laukausta. Sali on ollut nyt hyvässä käytössä, Hintz kertoi videolla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut