Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TTT-klubi on pala Berliiniä Tampereella! – Brucen haamu ja paljon muita on tulossa syksyllä työväentaloon keikalle

Keikkapaikka: TTT-klubi tarjoaa nyansseja ja rytmiä!

Tampereen Työväen Teatterin TTT-klubi on poikkeuksellisen hieno keikkapaikka.

Näyttämötaiteen valtionpalkinnon vuonna 2003 pokannut, kansallisesti arvostettu ja kokenut TTT:n lavastaja Hannu Lindholm on pistänyt aikakoneen kunnolla käyntiin.

Tuloksena on tila, jossa kävijä tuntee astuvansa 1920-luvun berliiniläiseen kabareeravintolaan.

Mannermainen TTT-klubi täyttää ensi vuonna 10 vuotta. Musiikkiohjelmistosta vastaava Mika Kauhanen on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2012.

– Päämäärämme on tarjota laadukasta rytmimusaa kaikissa muodoissa ja sopivalla äänenvoimakkuudella. TTT-klubi ei ole oikea paikka täysimittaiselle heavybändille, mutta esimerkiksi akustinen metalli soi meillä oikein hyvin, Kauhanen valaisee.

Raskasta musiikkia herkästi on tarjolla lokakuun lopulla, kun stagelle nousee Stratovarius-kaksikko Timo Kotipelto ja Matias Kupiainen.

TTT-klubi ei ole oikea paikka täysimittaiselle heavybändille.

Heavyduon lisäksi Kauhanen odottaa tulevalta syyskaudelta erityisesti kahta muuta keikkaa.

– Maria Ylipään uusi jouluohjelmisto Star of Wonder esitetään vain Helsingissä ja meillä, joten se on harvinaista herkkua.

– Yhtä spesiaali veto koetaan 10. lokakuuta, kun TTT-klubilla työstää J.J. Calen materiaalia Hoedown, jota vahvistavat Edu Kettunen ja Timo Kiiskinen.

TTT-klubi on löytänyt asiakkaansa ja pitää niistä luontevasti kiinni. Kävijäkyselyssä 99 prosenttia ihmisistä suosittelisi paikkaa ystävilleen.

Yhdeksässä vuodessa ravintolassa on nähty iso nippu kansallisen tason artisteja.

– Erja Lyytinen, Kauko Röyhkä, Tuomari Nurmio ja Jarkko Martikainen toimivat meillä aina hienosti. Tässä tilassa heidän nyanssinsa nousevat vaivatta esiin.

– Meillä on vuodessa 30 keikkaa, jotka buukataan systeemillä ”puolet ennenkin meillä esiintyneitä, puolet uusia”. Siten TTT-klubin ohjelmisto pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena, Kauhanen kuittaa.