Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sunrise Avenuen jäähyväiskiertue siirtyy vuodella koronavirusepidemian takia – Helsingin keikka heinäkuussa 2021

Poprock-yhtye Sunrise Avenuen päätöskiertue siirtyy ensi vuodelle.

Sunrise Avenue​ siirtää uransa päättävää ​ Thank You For Everything​ -kiertuetta vuodella eteenpäin. Siirron syynä ovat koronaepidemiaan liittyvät terveys- ja turvallisuussyyt sekä Saksassa tehdyt yleisötapahtumia koskevat valtionhallinnolliset päätökset.

Myös yhtyeen jäähyväiskeikat Helsingin Olympiastadionilla siirtyvät heinäkuulle 2021.

– Tämä on valitettavaa, mutta varmasti ymmärrettävää, ettei tämänhetkisessä ​tilanteessa ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää kiertuetta. ​Ja koska kyseessä on jäähyväiskiertue, on luonnollista että siirrot koskevat koko kiertuetta, eli myös Olympiastadionin keikkoja​, kertoo tiedotteessa yhtyeen manageri ​Mikko Saukkonen​.

Kiertueelle on myyty ennätysmäärä lippuja, ja yhtyeen faneja odotetaan keikoille useista kymmenistä eri maista.

Sunrise Avenuen nokkamiehen Samu Haberin mukaan nyt on mahdotonta kuvitellakaan lähes 300 000 ihmisen juhlivan yhdessä.

– Jo tuotantoharjoituksetkin vaatisivat kymmenien ihmisten läsnäoloa neljässä eri maassa.

Haber toteaa tiedotteessa, että yhtye ei edes haluaisi lähteä viimeiselle kiertueelleen hengityssuojat kasvoillaan peläten fanien terveyden ja turvallisuuden puolesta.

– Elämässä on nyt tärkeämpiä asioita kuin Sunrise Avenuen tarinan loppuhuipennus ja sen aika tulee onneksi myöhemmin. Joten pitäkää lipuistanne hyvä huoli siihen saakka kunnes ensi vuonna nähdään, Haber kommentoi​.

17 keikkaa kattavan Euroopan-kiertueen uudet päivämäärät on julkaistu yhtyeen nettisivuilla. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikoille​.

Helsingin Olympiastadionin konsertit järjestetään 16.–17. heinäkuuta 2021.

Thank You For Everything -kiertueen ensimmäinen keikka on 2. huhtikuuta 2021 Sveitsin Zürichissa, paikkana on Hallenstadion.