Komediateatteri teki päätöksen: Korpelan kujanjuoksu siirtyy kesään 2021

Janne Kataja on mukana Komediateatterin versiossa Korpelan kujanjuoksusta. Sen esittäminen siirtyy Tampereella kesään 2021. Hihhihhii Oy
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Komediateatteri on tehnyt päätöksen siirtää tulevan kesän näytelmä Korpelan kujanjuoksu kesään 2021.

– Päätös oli raskas, mutta iso tuotanto vaatii tietyn esitysmäärän ja tänä kesänä se ei ole mahdollista, vaikka koronavirustilanne antaisi mahdollisuuden järjestää yleisötilaisuuksia loppukesällä. Koko näytelmän työryhmä on pahoillaan siirrosta, mutta pitää ratkaisua ainoana oikeana, kommentoi Teemu Ojala tiedotteessa.

Korpelan kujanjuoksun ennakkomyyntitilanne oli teatterin mukaan erittäin hyvä. 40 prosenttia lipuista oli varattu tai myyty.

– Nyt tehdyt varaukset siirretään vuodella eteenpäin vastaavaan esitykseen. Lippujen hintoihin ei tule muutoksia. Lipunmyyntimme on yhteydessä kaikkiin Korpelan kujanjuoksun asiakkaisiin, Ojala kertoo.

Jos virustilanne sallii, Tampereen Komediateatteri järjestää elo- ja syyskuulle ajatellut konsertit suunnitelman mukaisesti. Tämän lisäksi yleisölle tarjotaan loppukesällä yllätysohjelmaa muutaman esityksen verran, mutta tämä julkaistaan vasta, kun on varmaa, että tilaisuuksia saa ja voi järjestää.

Kesän satunäytelmän Aladdin ja taikalamppu kohtalo on vielä auki. Aiemmin sen ensi-ilta siirtyi toukokuusta kesäkuulle. Näytelmän harjoitukset ovat koko ajan käynnissä, joten valmiutta esittämiseen pidetään jatkuvasti yllä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut