Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Komediateatteri teki päätöksen: Korpelan kujanjuoksu siirtyy kesään 2021

Tampereen Komediateatteri on tehnyt päätöksen siirtää tulevan kesän näytelmä Korpelan kujanjuoksu kesään 2021.

– Päätös oli raskas, mutta iso tuotanto vaatii tietyn esitysmäärän ja tänä kesänä se ei ole mahdollista, vaikka koronavirustilanne antaisi mahdollisuuden järjestää yleisötilaisuuksia loppukesällä. Koko näytelmän työryhmä on pahoillaan siirrosta, mutta pitää ratkaisua ainoana oikeana, kommentoi Teemu Ojala tiedotteessa.

Korpelan kujanjuoksun ennakkomyyntitilanne oli teatterin mukaan erittäin hyvä. 40 prosenttia lipuista oli varattu tai myyty.

– Nyt tehdyt varaukset siirretään vuodella eteenpäin vastaavaan esitykseen. Lippujen hintoihin ei tule muutoksia. Lipunmyyntimme on yhteydessä kaikkiin Korpelan kujanjuoksun asiakkaisiin, Ojala kertoo.

Jos virustilanne sallii, Tampereen Komediateatteri järjestää elo- ja syyskuulle ajatellut konsertit suunnitelman mukaisesti. Tämän lisäksi yleisölle tarjotaan loppukesällä yllätysohjelmaa muutaman esityksen verran, mutta tämä julkaistaan vasta, kun on varmaa, että tilaisuuksia saa ja voi järjestää.

Kesän satunäytelmän Aladdin ja taikalamppu kohtalo on vielä auki. Aiemmin sen ensi-ilta siirtyi toukokuusta kesäkuulle. Näytelmän harjoitukset ovat koko ajan käynnissä, joten valmiutta esittämiseen pidetään jatkuvasti yllä.