Ristinarkkuun tulee uusi kävelyreitti

Ristinarkussa kunnostetaan Suomalalanpuisto tänä vuonna. Suunnitelmaan voi tutustua paikan päällä puistossa ja verkossa 29. huhtikuuta asti. Kapeahkolle puistoalueelle rakennetaan uusi kävely-yhteys Sammon valtatien ja Ristinarkuntien välille.

Kaupungin verkkosivuilta suunnitelmaluonnos löytyy sivulta www.tampere.fi/puistosuunnitelmat. Puistosta luonnostaulu löytyy eteläpäästä läheltä Ristinarkuntietä. Luonnokseen voi tutustua myös palvelupiste Frenckellissä.

Puistoalue on ollut länsipuolen kerrostalokorttelin työmaa-alueena ja sinne on rakennettu uusi puistomuuntamo. Kapean puistoalueen läpi kulkee itä-länsisuunnassa kävely- ja pyörätie, Suomalanpolku.

Kunnostuksessa Suomalanpolkua siirretään liittymään asemakaavan 8598 mukaisesti länsipuolen kerrostalotonttiin.

Puistoon rakennettava uusi etelä-pohjoissuuntainen Laurens Takahuhdinpolku on pelkästään kävely-yhteys. Laurens Takahuhdin polun varteen tulee penkki. Puiston molemmat kivituhkapintaiset käytävät valaistaan. Suomalanpolku kunnossapidetään talvisin. Puistoon istutetaan havu- ja lehtipuita.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut