Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona siirtää Pirkkalan Muinaismarkkinat heinäkuulta elokuun loppuun

Viikinkiajasta aiheensa ammentava Pirkkalan Muinaismarkkinat järjestetään tänä kesänä vasta elokuun lopussa 29.-30. elokuuta koronavirustilanteesta johtuvien poikkeusolojen vuoksi.

– Toiveenamme on, että elokuun lopussa pääsemme kaikki nauttimaan Muinaismarkkinoista Pirkkalan aurinkoisessa tapahtumasäässä terveinä, kommentoi tapahtumajärjestelyissä toista kertaa mukana oleva kulttuurituottaja Karoliina Karpiomaa tiedotteessa.

Pirkkalan Muinaismarkkinat tarjoaa kävijöille rautakauden tunnelmaa. Ohjelmassa on muun muassa työpajoja, taistelunäytöksiä, muinaisia kädentaitoja, opastettuja kierroksia, asiantuntijaluentoja ja muinaismusiikkia. Myös lapsille järjestetään omaa muinaisohjelmaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Muinaismarkkinatiimi seuraa aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita tapahtumajärjestäjille myös jatkossa ja tiedottaa sivuillaan kaikista mahdollisista muutoksista.