K50-tapahtuma tulee taas Tampereelle – Nyt on luvassa digiajan deittailua ja uusiin ihmisiin tutustumista, hehkuttavat järjestäjät

K50-messut järjestetään taas. Tapahtuma pidetään Tampere-talolla 7. maaliskuuta. Messuilla on perinteisesti ollut teemana ihmisten yhdistäminen, ja vuoden 2020 messuille se on jälleen nostettu isompaan rooliin. Messut juontaa deittikuningattarenakin tunnettu Anna Uusiheimala , joka on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ympäri Suomea.

Anna luennoi myös digiajan deittailusta, eli kuinka käyttää deittisovelluksia ja millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Muun ohjelman lomassa Uusiheimala kannustaa messukävijöitä tutustumaan toisiinsa jakamalla pieniä vinkkejä.

– Jaan läpi tapahtuman vinkkejä tutustumiseen kasvotusten, koska ihmisen kohtaaminen ei mene muodista milloinkaan. Uusiin ihmisiin tutustumista voi myös tarvittaessa harjoitella ja kerron siitä päivän aikana. K50-messuilla luennoin myös digiajan deittailusta, mikä ei ole yhtään niin vaikeaa kuin annetaan ymmärtää. Ylläpidän myös Suomen suurinta sinkkujen Facebook-sivua ja tiedän, mikä ihmisiä oikeasti kiinnostaa parinvalinnassa. Kerron myös omista kokemuksistani ja kehtaan nolata itseni, Anna Uusiheimala paljastaa messujen sisällöstä.

– Tapahtumatiimille kävijöiden ideat ja toiveet ovat olleet aina tärkeitä, ja erityisesti deittailu on vuosi vuodelta ollut toivotuimpia teemoja, joten siihen päätettiin tänä vuonna tarttua isommin.

Tapahtuman tuottaja Anniina Raatikka jatkaa aiheesta.

– Kerran olemme saaneet palautetta, että eräs pari löysi toisensa tapahtumassamme, ja haluaisimmekin kuulla tällaisia tarinoita lisää!

Yksi perinteinen tapa kumppanin löytymiseen on kohtaaminen tansseissa. Radio Musa järjestää messupäivän lopuksi tanssit, joiden viihteestä vastaavat vaihtuvat esiintyjät.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut