R-kioski alkaa välittää vuokra-autoja – Tarjolla iso tai pieni Ärräauto, halvimmillaan alle 200 euroa viikossa

Petteri Mäkinen

R-kioski aloittaa yhteistyön Europcarin kanssa.

Asiakas voi valita pienen tai ison Ärräauton käyttöön viikoksi. Varattavissa on lisäksi Europcar Kausiauto, mikäli autoa tarvitsee kuukaudeksi tai sitä pidemmäksi ajaksi. Viikkohinta pienessä Ärräautossa on 199 euroa ja isommassa autossa 229 euroa.

– Autoilu on keskeinen osa suomalaisten arkea sekä vapaa-aikaa, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia myös tällä saralla. , kertoo R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen tiedotteessa.

Asiakas valitsee hänelle sopivimman auton sekä vuokrausajan ja maksaa vuokrauksen tilauksen yhteydessä. Auto on noudettavissa jopa seuraavana arkipäivänä Europcarin toimipisteestä.

– Meille yhteistyön aloittaminen R-kioskin kanssa antaa mahdollisuuden tuoda palvelumme entistäkin lähemmäksi asiakkaita. R-kioskin laaja verkosto sekä laadukas asiakaspalvelu tukevat erinomaisesti omaa toimipisteverkostoamme. Yhteistyön ansiosta pystymme tavoittamaan uusia asiakasryhmiä sekä palvelemaan olemassa olevia asiakkaitamme entistäkin kattavammin, kertoo Europcar Suomen toimitusjohtaja Jussi Holopainen tiedotteessa.

R-kioskin mukaanEuropcar valikoitui yhteistyökumppaniksi sen tunnettuuden ja luotettavuuden takia. Europcarilla on myös monipuolinen valikoima erityyppisiä autoja, jotka sopivat isomman ja pienemmänkin porukan käyttöön.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut