Naurattavatko Kissi Vähä-Hiilari -vitsit, bodari Minna Pajulahti? – "Huumorilla tässä pitää elämään suhtautua"

Ihmisessä on kokoa ja näköä, sekä poikkeuksellisen tuima kädenpuristus. Hyvät naiset ja herrat: hän on toukokuussa 1981 syntynyt nokialainen fitnessurheilija Minna Pajulahti

– Kädenpuristus kertoo ihmisestä paljon. Kun samantien on jämptisti liikenteessä, siinä on sellainen viesti että tässä ollaan tosissaan, Pajulahti sanoo.

Ihmisestä näkee jo kauas, että tässä on vapaa-ajalla tehty muutakin kuin katseltu televisiota ja mässytelty karamellia. Muuten matalaääninen ja Pajulahti sanoo olevansa kuitenkin erittäin huumorintajuinen tyyppi, joka osaa laskea myös omasta itsestään leikkiä.

– Huumorilla tässä pitää elämään suhtautua

Esimerkiksi käy suhtautuminen takavuosien Putous-viihdeohjelman sketsihahmoon Kissi Vähä-Hiilariin Koomikko Antti Holman tunnetuksi tekemä fiktiivinen Vähä-Hiilari oli jyväskyläläinen naisbodari, jolla mielentilat vaihtuivat nopeasti siinä samalla missä puheäänen ilmaisukorkeuskin. Hahmon sukunimellä tehdään huumoria monen kuntosaliharrastajan ruokavaliosta: runsaasti proteiinia, mahdollisimman vähän turvottavia hiilihydraatteja.

– Sehän oli hauska juttu, Pajulahti nauraa.

Vähä-Hiilarin käyttämiin fraaseihin kuului muun muassa viimeiset viis toistoo sotaveteraaneille

– Se ei ehkä ole kehonrakentajien yleisesti käyttämä ilmaus. Varmaan on haettu sitä, että tiukassa treenivaiheessa viimeinen motivaatio haetaan sarjoihin aina jostakin, vaikkapa tuollaisesta asiasta.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut