Mitä Hakametsä tarjoaa tulevina vuosina? – Sport Campus -hanke kerää nyt tietoa markkinavuoropuhelulla

Pekka Ruissalo

Se on vaikuttanut olevan jo hetken aikaa hyvinkin selvillä, että Tampereen Hakametsän alueelle suunnitellaan uudenlainen liikunnan ja urheilun keskittymä. Tavoitteena on kaupungin tiedotteen mukaan saada Tampereelle "monipuolinen toimintaympäristö liikunnalle, urheilulle ja asumiselle sekä liikuntaan liittyvälle koulutukselle ja liiketoiminnalle".

Työnimenä muutokselle ja uudelle projektille on Hakametsä Sport Campus, joka toteutetaan konsepti- ja toteutuskilpailulla. Kilpailua valmistelevalla markkinavuoropuhelulla selvitetään yritysten ja yhteisöjen valmiutta ja kiinnostusta osallistua urheilu- ja liikuntaliiketoimialan kehittämiseen. Markkinavuoropuhelun tavoitteena on koota liikunta- ja urheilualan toimijoiden, rakennuttajien, sijoittajien ja muiden kumppaneiden ideoita, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia Sport Campuksen toteuttamiseksi sekä selvittää hankkeelle toimivin kilpailumuoto.

Finlaysonilla Työväenmuseo Werstaan Galleria Bertelissä järjestetään alueen kehittämisestä kiinnostuneille avoin tilaisuus 24. maaliskuuta kello 13–16 välisenä aikana. Tilaisuudessa esitellään Hakametsä Sport Campuksen visiota ja alueen kehittämisen kokonaisuutta.

Hakametsä Sport Campus on Tampereen kaupungin kehityshanke. Hakametsä Sport Campuksen visio on olla merkittävä koulutuksen, harjoittelun, tutkimuksen ja toimintojen yhdistelmä: liikunnan ja huippu-urheilun uusi keskus ja uuden liiketoiminnan innovaatio- ja kehitysympäristö. Hankkeeseen kuuluu sekä olevien rakennusten kunnostamista ja täydennysrakentamista.

Kokonaisuudessaan Hakametsän alueelle tavoitellaan monipuolisia liikunnan ja urheilun olosuhteita, toimitiloja, liikuntaliiketoimintaa sekä asumista. Valmistuessaan kampus tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset puitteet liikunnan harrastajille, urheiluseuroille ja -järjestöille sekä huippu-urheilijoille.

Markkinavuoropuheluun on mahdollista osallistua 24.4. saakka.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut