Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Nimi on vaihdettava" – Vihreät: Uros Live on sukupuolittunut nimi

Tampereen vihreä valtuustoryhmä ei hyväksy Tampereen areenan uutta nimeä. Areenan pääsponsori Uros Group ja nimi Uros Live julkistettiin tänään.

– Vaikka kyseinen yritys on monipuolinen ja hyvä yhteistyökumppani, areenan nimi ei ole hyväksyttävä. Tampereen vihreä valtuustoryhmä haluaa areenalle nimen, joka kuvastaa Tampereen nykyaikaista ja yhdenvertaisuutta kunnioittavaa arvopohjaa, todetaan ryhmän tiedotteessa.

Ryhmän mukaan kannelle rakentuva areena on poikkeuksellinen maamerkki, jolla on suuri merkitys Tampereen imagon ja mielikuvan kannalta. – Siihen ei sovi sukupuolittunut nimi, vaan nimen tulisi sopia kaupungin arvoihin. Uros on äärimmäisen huono nimivalinta myös Tampereen haussa Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Sen teemaksi on valittu yhdenvertaisuus ja sitä tämä nimi ei viesti.

– Nimi on vaihdettava. Tämä on tärkeää Tampereen uskottavuuden ja vetovoiman kannalta! vaatii Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Olga Haapa-aho tiedotteessa.