Lähes 3 500 eskarilaista saa Tampere-värityskirjan

Petteri Mäkinen

Tamperelaiset esikoululaiset saavat tänäkin vuonna kesätekemisekseen Tampere-aiheisen värityskirjan.

Tammerkosken nuorkauppakamari tuottaa värityskirjan nyt lapsille nyt jo neljännen kerran yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

– Monissa firmoissa on lasten isejä ja äitejä töissä. Pyrimme tekemään esikoulunsa päättäville Tamperetta, yrityksiä ja työelämää tutuksi, korostaa värityskirjahankkeesta Tampereen nuorkauppakamarissa vastaava Hannu Rajala

Värityskirjan ideana on esitellä Tamperetta kaupunkina ja eri ammatteja paikallisten yritysten kautta. Kirjan tekemisen mahdollistavat yritykset, jotka ovat ostaneet kirjasta sivun, johon on piirretty yritystä ja sen toimintaa esille tuova Tampere-aiheinen kuva.

– Vastuullisuus on nykyään monille yrityksille tärkeää, tietää Rajala.

Kuvat on viime vuoden tapaan piirtänyt Nokialla asuva kuvittaja Pekka Rahkonen Tänä vuonna uutuutena on värityskirjan nettisivusto varityskirjatampere.fi.

Viime vuonna Tampere-värityskirjaa painettiin 11 000 kappaletta. Tämä vuoden painoksen koko varmistuu, kun mukaan lähtevien yritysten määrä vahvistuu maaliskuun puolivälissä.

– Siihen asti ehtii vielä mukaan. Tammerkosken nuorkauppakamari ei ota värityskirjasta voittoa. Meille tämä on osa yhteiskunnallista vaikuttamista, korostaa Rajala.

Kirjat jaetaan Tampereen noin 3 500 eskarilaiselle toukokuussa. Lisäksi värityskirjoja annetaan Taysin lastenosastolle.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut