Nokian uusittu Eden avasi ovensa asiakkaille perjantaina, esiintyjiä ei kuitenkaan enää buukata – "Niille ei ole kysyntää"

Pekka Ruissalo

Nokian uusittu Eden avasi ovensa puolen vuoden remontin jälkeen perjantaina. tarkoittanut toki myös suuria muutoksia. Uuden ilmeen ovat saaneet kylpylä ja sen sauna- ja suihkutilat, hotellin aula, vastaanotto sekä ravintolatilat.

– Talotekniikkaa on kehitetty niin, että se on mahdollisimman energiatehokasta. Sitten sisälämpötilaan on kiinnitetty huomiota: asiakas voi mennä ottamaan oluen tai syötävää allasbaarista uimapuvussa ilman että tulee kylmä, kertoo hotellinjohtaja Marco Sylvelin.

Seuraavaksi hotellinjohtaja esittelee sen, millainen on uusittu Edenin hotellihuone. Ja uudistuksia löytyy: on pidempää sänkyä, on huonekohtainen ilmastointi ja Chromecast-suoratoisto televisiossa. Se mahdollistaa sen, että ruudulta voi katsoa omaa suosikkiohjelmaa oman kännykän tai pädin kautta.

– Lisävuoteet saa piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa olla huoneessa. Myös esteettömyyteen on kiinnitetty uudistuksen myötä huomiota. Kymmenen huonetta on täysin esteettömiä.

Myös ravintolapuoli on kokenut uudistuksia. Scandic-ketjun viestintäpäällikkö Johanna Uimonen kertoo italialaistyyppisestä iltaravintolasta, joka kantaa nimeä Little Italy. Sen osalta Eden toivoo, että se kiinnostaisi ravintolana myös sellaisia asiakkaita, jotka eivät yövy hotellissa.

Kansainvälistä soundia löytyy myös muista nimistä: nopeampaan syömiseen soveltuvasta Food Marketista ja allasalueelta löytyvästä Pool Marketista.

Yksi asia iltaravintolasta on myös poistunut. Takavuosina Edenissä nähtiin ja kuultiin myös livemusiikkia. Esiintyjiä ei kuitenkaan enää buukata keikoille.

– Niille ei ole kysyntää. Kohderyhmä on sellainen, että kun on ensin päivän kylpylässä ja sen jälkeen tulee syömään hyvin, seuraavaksi maistuu uni. Perheet tulevat meille, että pääsevät kylpylään ja viettämään rauhallista aikaa yhdessä, Sylvelin kuvailee.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut